Yüksel Özyurt, Orhan Özyurt kimdir? Sedat Peker'den Özyurt kardeşler hakkında şok iddialar

TAKİP ET

Sedat Peker, twitter hesabından paylaştığın mesajlarda şok iddialarda bulundu. Peker'in mesajlarında adı geçen Yüksel Özyurt kimdir, Orhan Özyurt kimdir? İşte detaylar...

Sedat Peker, Twitter hesabından gündemi sallayan açıklamalar yaptı. Süleyman Soylu ile Yüksel Özyurt ve Orhan Özyurt kardeşler arasında ticaret bağı olduğunu ileri süren Peker, Özyurtların birçok ihaleyi Soylu sayesinde aldığını söyledi.

Özyurt'ların Esenyurt üniversitesinin de sahibi olduğunu hatırlatan Peker, bu üniversite burs verilen bazı öğrencilerin kötü amaçlarla kullanıldığını ileri sürdü.

Peker, Özyurt kardeşlerin Esenyurt Belediyesi eski Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun istifa etmesi sürecinde aktif rol oynadıklarını ileri sürdü.

YÜKSEL ÖZYURT KİMDİR
Sedat Peker'in twitter'da bahsettiği Yüksel Özyurt kimdir? Yüksel Özyurt, ÖZYURT KALKER VE MADEN İŞLETMELERİ İNŞAAT SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin sahibi olmakla birlikte üniversite mezunu.

Aynı zamanda İstanbul Ticaret Odası'nın yönetim kurulu üyesi olan Özyurt, birçok sektörde faaliyet gösteriyor. 

Özyurt Madencilik'in yönetim kurulu başkanı da olan Yüksel Özyurt'un, Süleyman Soylu ile ilişkisine dair ortaya çıkan bazı fotoğraflar dikkat çekiyor.




Yüksel Özyurt 1959 yılında Trabzon Araklı’da doğmuştur. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunudur.

İş hayatına atıldığı 1982 yılından itibaren inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyetlerde bulunmuş olup, 2002 yılından itibaren İstanbul Sultangazi Cebeci’de faaliyet gösteren Özyurt Kalker ve Maden İşletmeleri A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

İstanbul Araklılılar Derneği başkanlığı yapmakta olup, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Sultangazi Ali Cevat Özyurt İlköğretim ve Orta Okulu, Sultangazi Hacı Ayşe Özyurt Camii ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Araklı Ali Cevat Özyurt Meslek Yüksekokulu Kampüs Binasının bağışçısıdır.

Orhan Özyurt isminde bir kardeşi bulunmaktadır. Şirketi bu kardeşiyle beraber yönettikleri bilinmektedir.

ORHAN ÖZYURT KİMDİR?
Orhan Özyurt, 1961 yılında Trabzon’da hayata gelmiştir. Eğitimci bir babanın 2. çocuğudur. Toplam beş kardeş olan Orhan Özyurt inşaat alanında faaliyet göstermektedir. 
lköğretim ve lise tahsilini İstanbul’da bitirdikten sonra 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi, İktisat bölümü ve bununla birlikte İşletme ve Sosyal Siyaset programından başarıyla mezun olmuştur.
Günümüzde kurucusu olduğu Özyurt A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak aktif bir şekilde görevine devam etmektedir. 
Orhan Özyurt iş hayatı alanında eğitim döneminden itibaren oldukça aktif bir yol izlemiştir. 1986 yılında Üniversiteyi bitirince ilk iş olarak aile işletmesi olan taş ocaklarının başına geçmiştir.
1992 yılında aile bireylerinin katkısı ile aile şirketi olarak Özyurt A.Ş.‘ yi kurmuş ve taahhüt işleri alanında uzun yıllar hizmet sunmuştur.
Aynı zamanda beton, beton elemanları ve asfalt üretimi de yaparak inşaat hizmetleri alt yapısı konusunda oldukça sağlam adımlar atılmıştır.
İstanbul’da çeşitli belediyeler ve özel idarelerle taahhüt hizmeti sunan Özyurt A.Ş. 1997 yılında firma bünyesinde proje gurubu kurarak kendi projelerinin de startını vermeye başlamıştır.
Ayrıca Özyurt A.Ş bünyesinde Asfalt üniteleri, taş ocakları, Beton elemanları ve Beton tesisleri yer almaktadır. 
Orhan Özyurt evli ve 3 çocuk babasıdır. 

SEDAT PEKER NE DEMİŞTİ
Sedat Peker, Özyurt kardeşler ve Süleyman Soylu'nun ilişkisine dair şu açıklamalarda bulunmuştu.


2- Kıymetli dostlarım, Esenyurt merkez olmak üzere Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç bölgeleri başta olmak üzere birçok bölgede çalışma yapan yüksel özyurt ve orhan özyurt isimli doncu sülünün kasası olan gizli ortaklarıyla bugün sizleri tanıştıracağım.
3. 3-Bu kardeşler aynı zamanda Esenyurt Üniversitesi’nin sahipleridir. orhan özyurt bu üniversitenin mütevelli heyeti başkanıdır. Bu kardeşler sahibi oldukları Özyurt A.Ş.’yi konkordato ilan ettirerek,Karun kadar zengin oldukları halde, alacaklıların paralarının üstüne çökmüşlerdir.
4. süslü sülünün gizli ortağı ve kasası olan bu şahısların bazı mülkleri şunlardır: Bahçeşehir’deki İstinye Üniversite Hastanesinin mülk sahipleridirler, Esenyurt City Center AVM’nin sahipleridirler, avm haricinde aynı yapıda da 400 tane rezidans daireleri vardır.
5-Ayrıca devletin arazisine iki tane 10 katlı bina yapıp, bir tanesini belediyeye bir tanesini kaymakamlığa kira yoluyla vermişlerdir (bunu sihirbaz bile beceremez). Ayrıca Alkent 2000 villaları, Toskana villaları, Pelikan villalarındaki, Tulipa villalarındaki …
6- … birçok taşınan mülkün de sahibidirler. Mal varlıkları 1000 tane bile tweete sığmayacağı için burada kesiyorum (ancak yasal soygun yapıp konkordato ilan ettikleri için Özyurt A.Ş.’ nin içini boşalttıkları için hiçbir alacaklıya da borçlarını ödemiyorlar.)
7-süslü sülümanın ortağı olan bu şahıslar Esenyurt, Bahçeşehir, Hadımköy, Kıraç başta olmak üzere başkaca birçok yerin yol bakım çalışmalarını, asfalt çalışmalarını ve birçok şeyini yapıyorlar.
8- Formula 1 pistinin ve o güzergahtaki tüm yolların ihalelerini de süslü sülü üzerinden alıp ne kadar astronomik paralar kazandıkları da ortadadır. Kıymetli dostlarım, bu iki kardeş Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na kadın tuzağı kurarak görevden aldırttılar.
9-Necmi Kadıoğlu istifa etti, yerine meclis üyesi ali murat alatepe ismindeki belediye meclis üyesi geldi (bu kişiyle ilgili de ilerleyen zamanlarda bazı paylaşımlar yapacağız. Rüşvet paralarıyla açtığı devasa özel hastaneler ve başka zenginliklerle ilgili.)
10-Bu operasyon doncu süleymanın Ak Partiyi yavaş yavaş ele geçirip Sayın Cumhurbaşkanına sadık olan kişileri diskalifiye etmenin ilk projesiydi. Necmi başkana gönderilen kızlar bilin bakalım hangi üniversitede okuyorlardır?
11-Tabi ki yüksel ve orhan isimli kardeşlerin sahip olduğu Esenyurt Üniversitesi’nde okuyorlardır. Yapılan gizli çekim bir anda elden ele dolaştırılarak Necmi Kadıoğlu görevinden ayrıldı.
12-Necmi Kadıoğlu bile kendisine kurulan tezgahı, süslü sülüman ve bu iki kardeşin ona yaptığını bu paylaşımlardan öğrenecek (süslü sülüman hala Necmi Kadıoğlu’yla arkadaşlık yapıyor).

İYİ Parti'nin deprem bölgesindeki hijyen sorunlarının araştırılması önerisi, AK Parti ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla reddedildi!

yüksel özyurt orhan özyurt özyurt kardeşler sedat peker süleyman soylu orhan özyurt kimdir yüksel özyurt kimdir