Youtube MP3 Dönüştürücü Apk Snappea

TAKİP ET

Sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bir hafta önce havaların sıcaklığından muzdarip bir şekilde arkadaşımla kendi evimde oturuyorduk. Konuşmalarımız hep serinlemek ve serin bir şekilde keyif sürmek hayalleri üzerine gerçekleşiyordu. Derken 'Tüm bunlar neden hayal olarak kalsın ki? Hadi bunu gerçekleştirelim' dedik.

Eski bir arkadaşımızın şehir dışında,ormanın içinde ve denizin kıyısında yazlık evleri vardı. Biz de onunla konuşup haftasonumuzu orada geçirelim diye plan yaptık ve arkadaşımızı aradık,o da bunu kabul etti. Hazırlıklarımızı yaptık,arabaya bindik ve tam yola çıkacakken arabanın radyosunun çekmediğini fark ettik. Tüm tatil boyunca müziksiz kalamazdık. Denize girerken veya akşam serinliğinde keyif sürerken arka planda müzik olmalıydı. O halde yapılacak tek birşey vardı,o da Snappea Youtube MP3 Dönüştürücü Apk üzerinden dinlemek istediğimiz şarkıları telefonlarımıza indirmekti.

Hemen arabadan indik ve evin internetine bağlandık. Android ve İOs için Youtube MP3 Dönüştürücü Apk Snappea uygulamasını arkadaşlarım daha önce duymamışlardı ve onlara nasıl yapılacağını anlatırken,sizlere de bunun nasıl yapılacağını anlatacağım. Youtube MP3 Dönüştürücü Apk olan Snappea, Android ve İOs telefonlar, tabletler veya bilgisayarınız için Youtube veya herhangi video içerik platformundan istediğiniz herhangi şarkı,video, film gibi medya içeriklerini aygıtınıza indirmek için yapılmış harika bir uygulamadır.

İlk başta aygıtınızın işletim sisteminde bulunan mağazaya gidiniz. Burada arama çubuğuna Snappea yazın ve aygıtınıza bu uygulamayı indirin. Şimdi ne dinlemek veya izlemek istediğinizi bulmalısınız. Kararınızı verdikten sonra Youtube uygulamasını veya Snappea uygulamasının 100’ün üzerinde anlaşması olduğu medya içerik platformlarından birisini açın. Dinlemek ve izlemek istediğiniz videoyu açın. Ben daha fazla içeriği olduğu için Youtube uygulaması üzerinden indirme işlemlerini yapmayı tercih ettim ve arkadaşlarıma da bunu tavsiye ettim. Yol boyunca dinlemek istediğimiz şarkıları Youtube uygulamasından açtık ve sağ alt köşedeki bağlantıyı kopyala seçeneğine tıklayıp,bağlantıyı kopyaladık. Bundan sonrası işin en kolay ve en zevkli kısmı!

Youtube MP3 Dönüştürücü olan Snappea uygulamasını açtık, arayüzünde bulunan arama çubuğuna Youtube uygulamasından kopyaladığımız linkleri arama çubuğuna uzun basarak yapıştırdık. Yan tarafta bulunan ‘Search’ butonuna bastıktan sonra indirmek istediğimiz içeriğin kalite seçenekleri karşımıza çıktı. Eğer bir şarkı indirmek istiyorsanız Youtube MP3 seçeneğini seçebilirsiniz. Eğer video indirmek istiyorsanız Youtube MP4 seçeneğini seçebilirsiniz. Tüm bunların yanında görüntü ve ses kalitesini seçme hakkınızda bulunuyor. HD,1080P,720P gibi birbirinden farklı görüntü kaliteleri ile video izlerken gözleriniz bulanmıyor. Tüm bunlar Youtube MP3 Dönüştürücü Apk olan Snappea sayesinde oluyor !

Ben ve diğer arkadaşlarımın hepsi yüksek görüntü kalitesinde videolar ve şarkılar indirmeyi tercih ettik. Daha sonra indirmek istediğimiz seçeneğin yanında bulunan ‘Download’ butonuna bastık. İnternet hızına bağlı olarak bir kaç dakika içinde Youtube MP3 şarkılarınız telefonunuzda ! Bizler biraz kalabalık olduğumuz için internete çok yüklendik ama tüm bunlara rağmen Youtube MP3 Dönüştürücü Apk olan Snappea bizi çok şaşırttı ve 10 dakika içerisinde indirmek istediğimiz bütün şarkılar telefonlarımızdaydı. Artık yolculuğa çıkmaya hazırdık.

Tam arabaya doğru yol almaya başlarken birden arkadaşımın yazlığında bulunan dev ekran televizyon aklıma geldi ve orada film izlemenin ne kadar zevkli olacağını düşünerek hemen Snappea üzerinden film indirmeye karar verdim. Arkadaşlarımdan beni birkaç dakika beklemelerini istedim. Eve gerip dönüp filmin olduğu Youtube uygulamasını açtım ve filmi Snappea uygulaması üzerinden yukarıda anlattığım adımları kullanarak bilgisayarıma indirdim. Artık yola çıkmaya hazırız ! Tatil başlasın ! Youtube MP3 Dönüştürücü olan Snappea uygulamasını kullanarak harika tatiller geçirmeniz dileklerimle…