YouTube'dan 2021 yılında en çok kazanan isimler belli oldu! Dudak uçuklatan paralar

TAKİP ET

Video paylaşım sitesi YouTube üzerinden dudak uçuklatan paralar kazanan birçok "YouTube yıldızı" var. Son bir yılın en çok kazanan isimleri ise belli oldu.

Forbes tarafından yayınlanan bir liste, YouTube'da ünlü isimlerin milyonlarca dolarlık kazanç sağladığını bir kez daha gösterdi. Liste, aynı zamanda YouTube'un son bir yılda en çok kazanan isimlerini de sıraladı. MrBeast, Jake Paul gibi isimler listede yer alırken, onlardan "YouTube Yıldızları" olarak bahsedildi.     İŞTE YOUTUBE'DE EN ÇOK KAZANANLAR...
  1) MRBEAST - 54 MİLYON DOLAR ABD’li Jimmy Donaldson (23), bilinen adıyla MrBeast, bir önceki yıla göre gelirini ikiye katladı. YouTube yıldızı, geçen yıl 50 saat diri diri gömüldü ve fenomen dizi Squid Game'i gerçek hayata taşıyarak bir turnuva düzenledi. MrBeast, 88 milyondan fazla aboneye sahip.   2) JAKE PAUL - 45 MİLYON DOLAR ABD’li Jake Paul (24), geçen yıl MMA dövüşçüleriyle karşı karşıya gelerek dikkatleri üzerine çekti. Ancak dövüşe ilgi duymaya başlayan Jake'in eskisinden daha az paylaşım yaptığı sıklıkla belirtildi. Yıldız ismin 20 milyondan fazla abonesi var.
  3) MARKIPLIER - 38 MİLYON DOLAR Gerçek adı Mark Edward Fischbach (32) olan Markiplier'in kendisini bir TV yıldızı olarak yeniden yaratmayı umduğu aktarıldı. 31 milyondan fazla abonesi bulunan Markiplier'in Netflix veya Hulu gibi bir şirkete dizi üretmek istediği ifade edildi.   4) RHETT AND LINK - 30 MİLYON DOLAR Günlük bir talk şovu olan "Good Mythical Morning" ile ünlenen ikili, YouTube'daki görüntülemelerini ve kazançlarını artırdı. Halihazırda 5 milyona yakın aboneleri var.   5) UNSPEAKABLE - 28.5 MİLYON DOLAR Amerikalı Minecraft YouTuber'ı Unspeakable, son on yıldır YouTube'da düzenli olarak paylaşımlarda bulundu. Şimdilerde 12,9 milyon abonesi mevcut.   6) NASTYA - 28 MİLYON DOLAR 7 yaşındaki Nastya, Cadılar Bayramı kapkeklerini süslemek ve en iyi arkadaşları Evelyn ve Adrian ile vakit geçirmekle ilgili videolar ile dikkat çekti.   7RYANKAJI - 27 MİLYON DOLAR Ryan, YouTube'a 4 yaşındayken oyuncakları inceleyerek ve onlarla oynayarak başladı. Şimdi 10 yaşında olan Ryan, ana kanalında 31 milyon aboneye sahip.   VE DİĞER İSİMLER... 8. sırada 20 milyon dolar kazançla Dude Perfect, 9. sırada 18 milyon dolar kazançla Jake Paul'un kardeşi Logan Paul ve 10. sırada 16 milyon dolar kazançla Preston Arsement yer aldı.

youtube para youtuber 2021 gelir kazanç fenomen