Yıldız Tilbe konserinde şarkı söyleyen Merve Boluğur'dan kendisini eleştirenlere yanıt

TAKİP ET

Yıldız Tilbe'nin konserinde söylediği şarkıyla gündem olan Merve Boluğur açıklama yaptı. Boluğur, kendisini eleştirenlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Merve Boluğu, Haziran ayında "Şşşşşşttttt" adlı şarkı çıkarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da konser veren Yıldız Tilbe'nin sahnesinde şarkı söyleyen Merve Boluğu, sosyal medyada gündem olmuştu.

Şarkısını ilk kez canlı okuyan ve seyircilerden beklediği ilgili görmeyen Boluğur, "Hadi canlanın, biraz ayağa kalkın” demişti. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren Boluğur, sessizliğini bozdu.

"EL ALEM NE DER DİYE YAŞAMADIM"

Boluğur, kendisine gelen eleştirilerden sonra Instagram hesabından açıklama yaptı. Boluğur, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemin dedikoducu haset boş kafalılarına yazıyorum ilk ve son kez... Her zaman özgür kafalı hayallerimin peşinden koşan bir kadın oldum... Yapmak istediklerimi yaptım, yapmak istemediklerimi yapmadım. El alem ne der diye yaşamadım.

"PROBLEMLERİNİZİ BAŞKA TARAFA KUSUN"

Kendi dünyanızdaki problemlerinizi mutsuzluklarınızı başka tarafa kusun... Ne kimsenin pohpohlamasına ne eleştirmesine ihtiyacım var. Çünkü bir kere geldim bu hayata kendi yolumda yaşayacağım. O yorumları yazanlara psikiyatr yetmez, hadi kolay gelsin.”

Merve Boluğur sahneye çıkıp şarkı söyledi, Yıldız Tilbe ve seyirciler neye uğradığını şaşırdı

Yıldız Tilbe Merve Boluğur konser şarkı