Yıldız futbolcu Bakayoko'nun İtalyan polisiyle imtihanı: Önce üstünü aradılar sonra özür dilediler

TAKİP ET

Serie A devi Milan'da forma giyen Tiemoue Bakayoko, aracıyla seyir halindeyken İtalyan polisi tarafından durdurularak zorla araçtan indirildi. Üzeri aranan Bakayoko, neye uğradığını şaşırdı. Yıldız futbolcuyu geç tanıyan polisler, özür diledi. O anlar kameralara yansıdı.

İtalyan polisi, Milan'da forma giyen 27 yaşındaki Fransız yıldız Tiemoue Bakayoko'yu aradıkları suçlu zannederek trafikte durdurdu ve arama yaptı. Polisler bir süre sonra oyuncuyu tanıyınca özür dileyerek serbest bıraktı.

İtalya'da hem kendi aracı hem de arkadaşlarının bulunduğu araç ile topluca seyahat eden Fransız futbolcu Tiemoue Bakayoko, polis tarafından durduruldu. Arabasından zorla indirilen dünyaca ünlü futbolcuya üst araması yapıldı.

SİLAH DOĞRULTTU

Bu anlar diğer vatandaşlar tarafından kayıt altına alınırken, polislerin Bakayoko'nun arkadaşlarının bulunduğu araca silah doğrulttuğu görüldü.  Olay esnasında şaşkınlığını gizleyemeyen 27 yaşındaki oyuncunun Milan'da forma giyen Tiemoue Bakayoko olduğunu anlayan polisler şoka uğradı.

Sosyal medyaya Bakayoko'nun rüşvet verdiğine dair iddiayla servis edilen görüntülerde polisin aslında başka bir suçluyu aradığı ve ünlü futbolcuyu aradıkları kişiye benzettikleri için arabadan indirdikleri ortaya çıktı.

İtalyan polisi, yaşanan olay sonrasında Bakayoko'dan özür diledi ve oyuncuyu serbest bıraktı.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE

Tiemoue Bakayoko, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde yer alan oyuncular arasındaydı.

Bakayoko Milan futbol İtalya Fenerbahçe Galatasaray