Yıldız boksör Mike Tyson kendisini rahatsız eden yolcuyu uçakta dövdü

TAKİP ET

Dünyaca ünlü boksör Mike Tyson, uçakta kendisini rahatsız eden hayranına sinirlendi. Tyson'ın yolcuyu dövdüğü anlar kameraya yansıdı.

Boks dünyasının olaylı ismi Mike Tyson, uçakta sinirlerine hakim olamadı. Tyson, hayranı olan yolcuyu dövdü.

San Francisco Uluslararası Havalimanı’ndan Florida’ya seyahat etmek için uçağa binen Tyson, kendisiyle fotoğraf çekmek isteyen hayranlarını kırmadı.

Ancak Tyson, bir hayranının kendisini sürekli rahatsız etmesi üzerine öfke patlaması yaşadı.

Hayranına yumruklar savuran Tyson'ın o çıldırdığı anları başka bir yolcu kayda aldı. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Görüntülerde Tyson’ın bir kişiyi seri şekilde yumrukladığı açık şekilde yer alırken, onu durdurmaya çalışan kişinin “Hey Mike! Kes şunu” diye bağırdığı duyuruldu. Videoyu çeken kişi “Oğlum Mike Tyson tarafından dövüldü. Evet, kafayı yedi. Sadece imza istiyordu. Ne olduğunu anlamadık” ifadelerini kullandı.

Eski ağır sıklet dünya şampiyonuna yakın kaynaklar, yolcunun son derece sarhoş olduğunu ve Tyson’ı kışkırtmaya çalıştığını söyledi. Görgü tanıkları, olayın ardından Mike Tyson’ın uçaktan indiğini belirtti. Yumruklanan ve yüzü kanlar içinde kalan yolcu tedavi altına alındıktan sonra  polis tarafından ifadesine başvuruldu.

Mike Tyson'ın uçaktaki kavgası sosyal medyada gündeme oturdu. Tyson, Twitter'da birinci sıraya yerleşti.

 

mike tyson boksör uçak yolcu kavga dövüş abd