Yıldırım Demirören imaj değiştirdi! Demirören'in son hali

TAKİP ET

Ziraat Bankası'ndan aldığı krediyi geri ödemediği iddiasıyla gündeme gelen Yıldırım Demirören'in son hali görenleri şaşkına çevirdi. İmaj değiştiren Demirören'in saç ektirdiği ve bıyığını kestiği görüldü. İşte Demirören'in son hali...

Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için ilk imzalar atıldı. Düzenlenen imza törenine Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören katıldı.

YENİ İMAJI DİKKAT ÇEKTİ
Fakat düzenlenen imza töreninden çok Yıldırım Demirören’in yeni imajı dikkat çekti. Demirören'in saç ektirdiği ve bir hayli zayıfladığı göze çarptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2019 yılında çevresinden ve partililerden bıyık bırakmasını istemişti. Bu istek sonrasında, Süleyman Soylu, Burhan Kuzu, Bekir Bozdağ, Efkan Ala, Yalçın Akdoğan gibi partililer bıyık bırakmıştı. Bıyık bırakma modasına Yıldırım Demirören de eklenmişti. Kelliğe ve bıyığa veda eden Demirören’in bıyık bıraktığı dönem Ziraat Bankasından aldığı krediye denk gelmesi ise dedikoduları artırmıştı. 

yıldırım demirören imaj demirören ziraat saç bıyık