Yıldıray Çiçek, Türkgün'deki yazılarına ara verdi!

TAKİP ET

MHP'de Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, TürkGün gazatesindeki yazılarına ara verdiğini açıkladı. Çiçek, son günlerde HaberTürk'ü ve Fatih Altaylı'yı eleştiren paylaşımlar yapıyordu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, TürkGün gazetesindeki yazılarına ara verdiğini açıkladı. Çiçek, gerekçe olarak "Sağlık sorunlarım nedeniyle" dedi.

Yıldıray Çiçek, HaberTürk ve Fatih Altaylı eleştirilerinin ardından bir gün geçtikten sonra sosyal medya hesabından TürkGün gazatesindeki yazılarına sağlık sorunaları nedeniyle ara verdiğini açıkladı.

Çiçek paylaşımında, "Sağlık sorunlarım sebebiyle bir müddet @TurkgunGazetesi’ndeki yazılarıma ve sosyal medya paylaşımlarıma ara veriyorum. Kısa bir zaman sonra buluşmak umuduyla... Saygılarımla..." dedi.

NE OLMUŞTU?
Yıldıray Çiçek, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Fatih Altaylı'nın, fonlandığını ve Habertürk’ü hadsiz, pervasız hale getirdiğini iddia etmişti.

Çiçek paylaşımında "HaberTürk yazarı Fatih Altay’ın kimden fonlandığına iyi bakmak lazımdır. Çünkü Habertürk’ü hadsiz, pervasız hale getirenlerin başında o vardır. Cumhur ittifakına yönelik aşırı bir kin, nefret, öfke nöbetindedir.Hadsiz Habertürk haddini bilmeli ve bunun bu nöbetini bitirmelidir." ifadesini kullanmıştı.

yıldıray çiçek türkgün sosyal medya mhp bahçeli danışman