Yılbaşı mesajları, en güzel 2022 yeni yıl mesajları! Komik, esprili yılbaşı sözleri, kısa ve güzel 2022 yılbaşı sözleri

TAKİP ET

2022'nin ilk gününe saatler kaldı. Milyonlarca vatandaş 31 Aralık Cuma günü 2021'e veda etmek ve yeni yılı karşılamak için tebrik mesajlarını araştırıyor. Sevdiklerinize en güzel yılbaşı mesajlarını göndermek istiyorsanız sizler için o mesajları bu sayfada derledik. İşte en güzel 2022 yılbaşı mesajları...

Günün en sık araştırılan konuları arasında "Teni yıl mesajları" ile "Yılbaşı mesajları" araması yer aldı. 2022'ye sayılı saatler kala vatandaşlar sevdiklerine, ailelerine, arkadaşlarına "Hoş Geldin 2022" sözlerini iletmek istiyor Facebook, Twitter, İnstagram ve WhatsApp gibi sosyal medya ağlarında paylaşmak için en güzel mesajları derledik.  İşte 2022 en güzel yeni yıl mesajları ve sözleri...

2022 YILBAŞI MESAJLARI
Etrafının her zaman en sevdiğin insanlarla çevrili olduğu, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Yeni yılın kutlu olsun!

Sen ve ben aynı ağacın aynı kökünü paylaşıyoruz. Birbirimizden ne kadar uzakta olduğumuz önemli değil, her zaman kalplerimiz beraber olacak. Mutlu Yıllar!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Her yeniyıl bir başka güzel.. 2022 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyılınız kutlu olsun.

İlk aşk başkadır derler, gerçekten de öyle sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Dünya’nın en anlayışlı en tatlı en güzel kocasına… Yeni yılımız kutlu olsun sevgilim. 2022 bize, yuvamıza sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirsin.

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar.

Yeni yılda ve bundan sonraki ömrümde uğruna ölmek değil, uğruna yaşamaya hazırım bitanem. Yeni yılımız kutlu olsun aşkım.

Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu yıllar.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar…

Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Geçen yıl hayatımda özel bir yıldı çünkü seninle tanıştım. Önümüzdeki yıl özel olacak çünkü şimdiden en iyi arkadaşım sensin! Mutlu yıllar…

Barış, mutluluk ve beraberlik dolu yeni bir yıl için en içten selamlar gönderiyorum sana Yeni yılın kutlu ve mutlu olsun.

Yeni yıl bize yeni umutlar getirir. Sen ve sevdiklerin için de yeni umutların, hayallerin ve bol mutluluğun olduğu bir yıl diliyorum!

Yeni bir yıl boş bir kitap gibidir; kalem ise senin elinde. Kendine güzel bir hikaye yazacağın, mutlu sonlu bir yıl olsun!

Yeni yılın ilk günü geri kalan hayatımızın da ilk günü! Yeni bir başlangıç, yeni planlar ve yepyeni bir moralle enerjimizi hiç düşürmeyeceğimiz sağlıklı bir yıl dileğiyle! Neşeli 2022 herkese şans getirsin…

Aşkın büyülü ve beni tamamlıyor. Beni yeni yılda da sevmeye devam et. Yeni yılın kutlu olsun!

Bu sene akıllı telefonunu sadece Instagram için değil, gerçekten işe yarayacak bir şeyler için kullanman dileğiyle… Mutlu Yıllar…

Hayatın olumlu yanlarına odaklanıp sevdiklerimize daha çok vakit ayırabileceğimiz, mutlu anılar biriktirebileceğimiz eşsiz bir 2022 geçirmek dileğiyle… Gülücükleriniz yıl boyu daima sizinle olsun!

2021 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2022 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Mutlu Yıllar!

Yeni doğan güneş gibi yepyeni bir yılı selamla ve uyandığında tertemiz ocak havasını içine çekip şöyle söyle: Ben kendime kendim için gerekliyim, sağlıklı, kararlı ve enerjik olmalıyım!  Kıymetinizin bilindiği, keyifli günlerin birbirini kovaladığı huzurlu bir yıl dileğiyle!

Bugün, yarına dünle beslenerek yol alır. 2022 yılı senin güzel yüreğinle birlikte sana mutluluk getirecektir, eminim. İyi yıllar dileğiyle.

Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2022 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. Yeni yılın kutlu olsun sevdiceğim.

2022 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin. Neşe dolu bir yıl geçirin inşallah…

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Tüm dostlarım yeni yılınız kutlu olsun…

Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

2022 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2021 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle.

ESPİRİLİ YILBAŞI MESAJLARI!
2021 yılında kutup ayılarıyla olan münasebetimi 2022 yılında sona erdirmeyi umut ediyorum.

2021 de bitti 2022 de biter e hadi iyi yıllar diyim ne diyim.

Minareden atlarım yeni yılını kutlarım.

Kim bu dünyada yaparsa yılbaşını baş tacı, maazallah öteki dünyada girer g..tüne süslediği çam ağacı.

Noel babayı şutlarım yeni yılını kutlarım.

Yeni yıl sağlık, huzur, mutluluk, para getirsin. Getirmezse koy go.une gitsin. Daha 2023 var 2024 var.

Bu sene hangi ünlünün filmini seyredeceğiz iddialar açıldı. Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.

Bu yılbaşı soğuk geçecek diyorlar... Sanki yılbaşı arada bir haziran ayına denk geliyor!

Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.

2022'yi manyak eğlenceli, heyecanın doruk noktasında falan yani geçirmen dileğiyle.

İster inanın ister inanmayın ama sizin eski yıl yeni bir yıl doğurdu.

2021'e elveda, 2022'ye merhaba hoş geldin yeni yıl, boş gittin geçen yıl.

Dertlerin ufacık, sevinçlerin kocaman olsun. Mutlu yıllar!

Yeni yıl umut olsun. Yürekler bulut olsun. Her sene sağlık, mutluluk hep bizimle olsun.

Yeni yılı sahanda mı seversin yoksa deplasman da mı? Herkesin yeni yılı kutlu olsun.

Hadi iyisin 1 seneyi daha eline yüzüne bulaştırmadan bitirdin, mutlu yıllar.

2022 de noel baba arabayı yenilemiş yenisi az yakıyor diye 50 geyik.

31 Aralık da kinder sürpriz aldım içinden dansöz çıktı. Herkese mutlu yıllar.

Koronayı şutlayın, yeni yılı kutlayın. Hoş geldin 2022!

Önemli duyuru: 1980'de içilen kahvelerin hatırı dolmuştur.

Yeni yılın cüzdanına para, kalbine aşk, hayatına düzen getirmesi dileklerimle...

Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl dilerim yanağından da öperim.

 

yılbaşı yeni yıl 2022 yeni yıl sözleri yılbaşı sözleri en güzel sözler