Yerine dublör oynamıştı: Emanet dizisinden ayrılan Sıla Türkoğlu, Gönül Dağı dizisine mi giriyor?

TAKİP ET

Emanet dizisinin setini terk eden ve yerine dublörü oynatılan Sıla Türkoğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Türkoğlu'nun TRT'de yayınlanan Gönül Dağı dizisine gireceği öne sürüldü.

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Emanet dizisinin setini terk eden ve olaylı bir şekilde diziden ayrılan Sıla Türkoğlu hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Sıla Türkoğlu'nun, TRT'de yayınlanan "Gönül Dağı" dizisine katılacağı öne sürüldü. 

Eskişehir'de çekilen Gönül Dağı'nın başrolü Gülsim Ali'nin İstanbul'u özlediği için diziye veda etme kararı aldı ve 65. bölümde diziden ayrılacağı belirtildi.

Sıla Türkoğlu'nun Gülsim Ali'nin yerine Gönül Dağı dizisine geleceği iddia edildi.

DİZİ SETİNİ TERK ETMİŞTİ
Sıla Türkoğlu'nun 3. sezonda yer almak istemediğini yapımcı şirkete bildirdiği, hikayesi ve sözleşmesi devam eden oyuncunun bu isteğinin şirket tarafından kabul edilmediği öğrenildi. Üç sezondur devam diziden ayrılma kararı alan oyuncu, sözleşmesinin hemen sonlandırılmasını istedi.

Şirket, hikayesi devam ettiği için bu isteğini kabul etmeyince, Sıla Türkoğlu dizinin sezon finali çekimlerine katılmadı. Şirket, Mart ayı sonunda çekilen sezon finalini dublörle tamamladı.

sıla türkoğlu emanet gönül dağı dizi dublör oyuncu