Yeniden Refah Partili isimden skandal paylaşım: "Gülşen'in katli vaciptir"

TAKİP ET

İmam Hatiplere yönelik sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen hakkında Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız'dan skandal bir paylaşım geldi. Yıldız, "Bu kadının katli vaciptir" dedi.

Nisan ayındaki bir konseri sırasında "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" diyen Gülşen, dün gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği'nce, "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan tutuklandı. 

Yeniden Refah Partisi'nde görev yapan Ömer Yıldız ise Gülşen hakkında skandal bir paylaşımda bulundu. Gülşen'i hedef gösteren Yıldız, "Bu kadının katli vaciptir” diye yazdı. Yıldız,  büyük tepki çeken paylaşımını kısa süre sonra sildi.

NE OLMUŞTU?

Şarkıcı Gülşen'in geçtiğimiz Nisan ayındaki konseri sırasında sarf ettiği "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" şeklindeki sözleri, sosyal medyada büyük tartışma yarattı.

Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Gülşen'in tepki çeken sözleri nedeniyle harekete geçti. Savcılık "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan resen soruşturma başlattı.

Gülşen, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis ile mevcutlu olarak Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

Gülşen'in savcılığa verdiği ifadenin ardından çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmasına karar verildi.

 

Yeniden Refah Partisi Gülşen