Yeniden evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çifti ikinci kez boşandı

TAKİP ET

Geçtiğimiz sene yeniden evlenen şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı çifti ikinci kez boşandı. Çiftin ikinci evliliği 15 ay sürdü.

Şarkıcı Sinan Akçıl ve oyuncu Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de evlenmiş ancak 9 ay sonra boşanmıştı. 2021 yılında barışan ve Şubat ayında yeniden evlenen çift, ikinci kez boşandı. 

Akçıl ve Kıratlı, 15 ay süren ikinci evliliklerini Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde anlaşmalı olarak bitirdi. Üç dakika süren duruşmaya Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, avukatlarıyla birlikte geldi. İkili, mahkeme koridorunda karşılıklı otursa da hiç konuşmadı.

Adliye önünde basın açıklaması yapan Akçıl, "Zaten 5 aydır ayrıydık, barışmak için bir çaba sarf etmedik. Herkes için hayırlısı olsun" dedi.

Akçıl'ın açıklamaları şöyle:
"Zaten 5 aydır ayrıyız. Malumun ilanı. Herkes için hayırlısı olsun. İlk boşanmada da bu kapıdan çıkmıştık. Böyle şeyler olabiliyor. Ayrılık her zaman gerçekleşiyor, söyleyecek bir şey yok. Uzun süredir ayrı olduğumuz için ayrılırken ben de çok bir şey hissetmedim. Zaten 5 aydır evli gibi değildik. Bu süreçte kurtarmak için bir şey yapmadık. Mal paylaşımı konusunda gizlilik kararı var ama gereken her şey yapılacak. Kırgınlığım yok Burcu çok değerli bir insan. Çok güzel bir hikayeydi ama her hikayenin sonu olabiliyor. Bundan sonra da görüşmeye devam edeceğiz"

sinan akçıl burcu kıratlı boşanma evlilik