Yeni Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in FETÖ fotoğrafı gündemde

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Tarım ve Orman Bakanı Yardımcıları görevden alındı, yerine yeni isimler atandı. Yeni atanan isimlerden Ebubekir Gizligider'in FETÖ elebaşı Gülen'le fotoğrafı çıktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'na Vahit Kirişçi'nin getirilmesinin ardından bakanlıkta üst düzey görev değişimleri gerçekleşti. 4 Bakan Yardımcısı görevden alındı, yerlerine yeni atamalar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Tarım ve Orman Bakan Yardımcıları Mehmet Hadi Tunç, Akif Özkaldı, Ayşe Ayşin Kırıkgece ve Fatih Metin görevden alındı. Yerlerine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı.

EBUBEKİR GİZLİGİDER'İN FOTOĞRAFI
Bakan Yardımcılığına atanan Ebubekir Gizligider'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile Pensilvanya'da fotoğrafı ortaya çıktı.

İYİ Parti Milletvekili Metin Ergun, Gizligider'in fotoğrafını paylaşarak "Yeni Tarım Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider. Hiç de gizli gitmemiş, oldukça aleni gitmiş." diye yazdı.

tarım ve orman bakan ebubekir gizligider fetö gülen