Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan Zeybekçi'ye 'gerzek' diyerek tepki gösterdi

TAKİP ET

İsrail'le ticareti "Eyvallah, İsrail'in müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama 6 satıp 1 aldığımız bir ülke" diyerek savunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'ye Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan "Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım" diyerek sert tepki gösterdi.

Eski dönem bakanlardan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci'nin Türkiye'nin İsrail ile yapmayı sürdürdüğü ticareti "Eyvallah, İsrail'in müslümanlara yaptığı bebek katliamını nefretle kınıyoruz. Ama diğer taraftan da ticaretin hiç kimseye zarar vermeyen bölümleriyle ilgili de, İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke. 6 satıp 1 aldığımız bir ülke" diyerek savunduğu sözleri partisine yakın çevrelerde de tepkiye yol açtı. 

İktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan Zeybekci'nin konuşmasını sosyal medya hesabından alıtılayarak "Gazze süreci boyunca bundan daha gerzekçe, bundan daha gerizekalıca bir açıklama duymadım. 'Eyvallah' diyor yahu soykırım için. Yuh artık. Yazıklar olsun" dedi. 

 

Kılıçarslan, paylaşımı üzerine bir takipçisinin "İsmail uyduracak kılıfın kaldı mi. Allah'ın huzurunda bugünlerin hesabını vereceksiniz.  6 satıp 1 almanın vebali ağır olacak" sözüne karşılık da "Lan ben bunun kim olduğunu bile bilmiyorum. Hayatımda duyduğum en saçma analizi yapmış. Sevdikleriyle haşrolsun" yanıtı verdi.