Yeni MHK Başkanı belli oldu iddiası! Mustafa Çulcu kimdir?

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın görevinden istifa etmesinin ardından yerine gelecek isim merak konusu. Tatlı'dan boşalan MHK Başkanlığı görevine Mustafa Çulcu'nun geleceği öne sürüldü.

Dün Kulüpler Birliği ile TFF üyelerinin MHK konusunda toplanmasının ardından bugün istifa geldi. Eleştirilerin odağındaki Merkez Hakem Kurulu Başkan Serdar Tatlı bugün Türkiye Futbol Federasyonu ile yaptığı görüşmenin ardından istifa etti.

Tatlı'nın istifasının ardından yerine gelecek isim merak konusuydu.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Tatlı'dan boşalan MHK Başkanlığı görevine Mustafa Çulcu gelecek.

Çulcu'nun ekibinde ise Muhittin Boşat, Ünsal Çimen ve Sabri Çelik'in olması bekleniyor.

MUSTAFA ÇULCU KİMDİR?
1960 Balıkesir Gönen doğumlu olan Mustafa Çulcu, ilk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir’de tamamladı. Daha sonra İzmir Hava Teknik Okulları Komutanlığı’nı kazanan Çulcu, buradan mezun olduktan sonra deniz astsubayı olarak Kocaeli’nde görev aldı. 1990 yılında subay olan ve 2002 yılında da deniz yüzbaşı rütbesiyle emekliliğini isteyen Çulcu, Türkiye Süper Ligi’nde 13 sezon 167 maç yöneterek Türk futbol hakemliği yaptı. Merkez Hakem Komitesi’nde başkanlık da yapan Mustafa Çulcu’nun Merkez Hakem Kurulu’nun yeni başkan adaylarından biri olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

mustafa çulcu mhk serdar tatlı tff futbol hakem süper lig