Yatak odasında eşiyle yakalandığı arkadaşını bıçaklayan Suriyeli'nin cezası belli oldu!

TAKİP ET

Kayseri'de 2019 yılında yaşanan Suriyelilerin yasak aşk skandalında karar verildi. Eşini iç çamaşırlarıyla, arkadaşını ise yatak odasındaki dolapta yakalayan Suriyeli Zekeriye E., yine Suriyeli arkadaşı tarafından bıçaklanmıştı. Zekeriye E.'yi bıçaklayan Waaled Alsalmo'ya verilen 10 yıl 5 aylık hapis cezası, Yargıtay tarafından onandı.

Kayseri'de 25 Ağustos 2019 tarihinde Suriye'den kaçarak Türkiye gelen ve sığınmacı olarak yaşamlarını sürdüren çiftin yasak aşk skandalı kanlı bitmişyi. Suriyeli eşi A.E.H. ve 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Zekeriye E., akşam işten döndüğü sırada eşinin kapıyı geç açması ve üzerinde sadece iç çamaşırı olmasından şüphelendi.

Evi arayan Suriyeli Zekeriye E., yatak odasındaki elbise dolabında yine Suriyeli olan 19 yaşındaki arkadaşı Waaled Alsalmo'yu yakaladı.

Dolaptan çıkan Waaled Alsalmo, yanındaki bıçağı çıkarıp, Zekeriye E.'yi bıçakladı. Zekeriye E., hastaneye kaldırıldı. Alsalmo ile A.E.H. ise kaçtı. Daha sonra yakalanan ikiliden Alsalmo, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YARGITAY'DAN KARAR
"Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan 10 yıl, "konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan da 5 ay olmak üzere 10 yıl 5 ay hapis cezası alan Waaled Alsalmo hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Alsalmo'nun avukatı, verilen cezaya itiraz ederek dosyayı Yargıtay'a taşıdı. Yargıtay ise Alsalmo'ya verilen 10 yıl 5 aylık cezayı onadı.

 

 

yatak odası suriyeli suriye yasak aşk yaralama iç çamaşırı aldatma dolap mahkeme sığınmacı