Yasin Obuz'dan Bahar Candan'a: "Dua et kadınsın kafes dövüşü yapardık!"

TAKİP ET

İşte Benim Stilim yarışmasına katılmasıyla ün sahibi olan Bahar Candan, geçtiğimiz haftalarda maaş karşılığı arkadaş aradığını duyuran bir paylaşım yapmıştı. O paylaşımın ardından eski Survivor yarışmacısı olan Yasin Obuz, Bahar Candan'a tehdit ederek cevap verdi.

Stil üzerine katıldığı televizyon programlarıyla tanınan Bahar Candan, Armağan Çağlayan’ın programına konuk olmuş ve kendisine yöneltilen soru üzerine 5 bin TL maaş, sigorta ve yemek karşılığında arkadaş aradığını belirtmişti. Sosyal medyada da paylaşımda bulunun Candan, “Yasin Obuz bana CV’sini gönderdi, Türkiye’ye dönünce işe başlayacak” açıklamasında bulundu.

Yasin Obuz ise kendisi hakkında paylaşım yapan Candan’a tehditvari bir mesaj gönderdi. Candan’ın, Masterchef ve Survivor programlarıyla tanınan Yasin Obuz’u işe aldığını duyurmasına sinirlenen Obuz, Candan’ı darp ile tehdit etti.

“DUA ET KADINSIN YOKSA KAFES DÖVÜŞÜ YAPARDIK”
Obuz, Candan’a gönderdiği mesajda “Bahar seni 5 bin TL’ye değil 100 bin TL’ye bile yanımda gezdirmem. Benim deliliğim zekiliğimden seninki aptallığından kaynaklı olduğu için ayrı dünyaların insanlarıyız anlayacağın. Ben şaka yapmıştım ve sen bunu anlamayacak kadar salak olduğun için her yere yaydın, ee bir de üzerimden prim yapmaya kalkmışsın peki şimdi seni benden kim koruyacak? Dua et kadınsın yoksa kafes dövüşü yapardık. Bu hadsizliğini ancak kafes dövüşü paklardı…Sen kimsin sana yemek yapıp seni koruyayım paçoz” ifadelerini kullandı. 

Bahar Candan ise Obuz’un kendisi hakkındaki tehdit ve hakaret dolu sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı. Candan, “Beninle çalışmayı düşünmeden, insanların hakkını gasp etti. İş başvurularını danışmanın değerlendirdi. Bu kişiyle yemeğe çıkıp, iş konuşmuştuk. Master Chef Türkiye favori programımdır. Kastına güvenirim, hata etmişim” dedi.

bahar candan yasin obuz kafes dövüşü survivor işte benim stilim