Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt, canlı yayında birbirine girdi! Enginyurt çileden çıktı

TAKİP ET

Eski bakan Yaşar Okuyan ile Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, Flash TV canlı yayınında Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda çok sert tartışma yaşadı. İki isim ağır ifadeler kulandı.

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan ve Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Flash TV'de katıldıkları canlı yayında çok sert bir tartışma yaşadı. İki isim yumruk yumruğa kavga edecek raddeye geldi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) konusunda konuşan ve EYT'lilerin hakkının yendiğini söyleyen Cemal Enginyurt, Yaşar Okuyan'ı eleştirdi. Enginyurt'un sözleri sonrasında iki isim arasında büyük bir tartışma yaşandı.

Enginyurt, "Bu işin katili zaten sensin. Sen bu ülkede o dönemde 4447 Sayılı Yasa ile 8 Eylül 1999'da insanların geriye dönük haklarını resmen elinden aldın. Bu memlekette 5 bin gün, 10 bin gün prim ödeyen insanlar, devlet ile sözleşme yapmış olmasına rağmen emekli olamadı” ifadelerini kullandı.

Enginyurt'un sözlerine Yaşar Okuyan "Ben bu ülkede bakanlık yaptım sen kimsin, adam ol" diye yanıt verdi.

Okuyan'ın sözleri Cemal Enginyurt'u çileden çıkardı. Kontrolünü kaybeden Enginyurt, "Sen kimsin diye konuşma sana çok ağır hakaretler ederim. Bana sen kimsin deme! Haddini bil. Edepsizlik etme Yaşar Okuyan ben bu milletin vekiliyim. Adam gibi konuş, Bu milletten özür dile" dedi.

İşte o anlar:

yaşar okuyan cemal enginyurt flash tv eyt emeklilikte yaşa takılanlar kavga tartışma