Yasak Elma son bölümde ne oldu? Yasak Elma fragman yayınlandı mı?

TAKİP ET

Fox Tv'nin beğenilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma'nın son bölümü için televizyon izleyicileri arama yapmaya başladı. Yasak Elma'nın son bölümünde ne oldu. Yasak Elma'nın yeni fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar.

Fox'un beğeniyle izlenen dizisi Yasak Elma yeni sezonda seyircisiyle buluşuyor.

Yasak Elma'nın son bölümünde neler olacak?

Yasak Elma'nın yeni fragmanı yayınlandı mı?

İŞTE YASAK ELMA DİZİSİ İLE İLGİLİ MERAK EDİLENLER

Fox Tv'nin büyük bir ilgi ile izlenen dizisi Yasak Elma bu akşam 155. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak.

Beş başarılı sezonu geride bırakan dizide her hafta heyecan dolu dakikalar yaşanıyor.

Dizinin yeni bölümünde; Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin'in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız'ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır...

Beş başarılı sezonun ardından 6. sezonuyla da izleyicileri her pazartesi akşamı ekrana kilitleyen Yasak Elma 155. yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerini paylaştığı dizide bu hafta; Kumru yeni tanıştığı doktor Selim'i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan'ı kazanmak için nihai çözümü bulur....

YASAK ELMA 155. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Doğan ve Ender, Zeynep ve Engin'in nişanlanmasının şaşkınlığını yaşarlarken Ender, Yıldız'ın yalanını ortaya çıkarmaya çalışır.

Kumru yeni tanıştığı doktor Selim'i beğenerek, kendini farklı biri gibi gösterir. Ender, Doğan'ı kazanmak için nihai çözümü bulur.

Yapımını MEDYAPIM'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı Yasak Elma, her pazartesi saat 20.00'de FOX'ta izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı seyirciye sunuldu.

yasak elma son bölüm fox yasak elma