Yasak Elma dizisinde Şeyma Subaşı göndermesi

TAKİP ET

Yasak Elma dizisinde Şeyma Subaşı göndermesi sosyal medyada gündem oldu. Kumru karakteri, Yıldız ve Çağatay'ın boşanmasının ardından sosyal medya hesabından yüzüğünü göstererek "Boşandılar" ifadesini kullanarak fotoğraf paylaştı. Bu sahne sosyal medyada Şeyma Subaşı'na gönderme olarak yorumlandı.

Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Yasak Elma dizisinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Şeyma Subaşı’na gönderme yapıldı. Yapılan gönderme sosyal medyanın gündemine oturdu.

“BOŞANDILAR”
Yasak Elma dizisinde çok konuşulacak bir sahne gerçekleşti. Yasak Elma’da Kumru karakterine hayat veren Biran Damla Yıldız, Yıldız ve Çağatay’ın boşanmasının ardından sosyal medya hesabından yüzüğünü göstererek “Boşandılar” ifadesini kullanarak fotoğraf paylaştı.

ŞEYMA SUBAŞI DA AYNISINI YAPMIŞTI
Bu sahnede yaşananlar gerçekte de yaşanmış olup gündem olmuştu. Aynı sahneyi Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı eşinden boşandığı zaman yüzük fotoğrafını paylaşıp “Boşandılar” notunu düşmüştü. Yasak Elma’nın bu göndermesi kısa sürede sosyal medyayı salladı.

yasak elma şeyma subaşı kumru yıldız eda ece