Yargı dizisi final mi yapıyor? Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den ayrılık iddialarına açıklama geldi!

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Dizide Avukat Ceylin'i canlandıran başrol oyuncusu Pınar Deniz'in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı ve bu nedenle dizinin final yapacağı öne sürüldü.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisiyle ilgili hayranları üzecek bir iddia ortaya atıldı. Avukat Ceylin’i canlandıran Pınar Deniz hakkındaki iddia, dizinin hayranlarını endişelendirdi. 

Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle şöhretini ikiye katlayan güzel oyuncu Pınar Deniz'in uluslararası bir dijital platformdan teklif aldığı iddia edildi. Televizyon Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu teklif, Deniz'in kariyeri için önemli bir yer ediniyor.

YARGI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPACAK?
Pnar Deniz'in söz konusu teklifi kabul etmesi halinde, fenomen dizinin sezon sonunda ekrana veda etmek zorunda kalacağı belirtildi.

PINAR DENİZ'DEN AÇIKLAMA
Hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez konuşan Pınar Deniz, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: "İçinde bulunmaktan büyük mutluluk duyduğum Yargı dizisinden ayrılmam söz konusu değildir. Sizlerin sevgisi büyüdükçe, biz hikayemizi anlatmaya devam edeceğiz."

28 yaşındaki oyuncu, oyunculuğa ilk olarak 2014 yılında çekilen ''Sil Baştan'' dizisiyle adım atmıştı. ''Vatanım Sensin'' dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteriyle kariyerinde büyük bir sıçrayış yaşamıştı. Netlifx'te yayınlanan Aşk 101 dizisiyle başarısını bir adım daha ileriye taşıyan Pınar Deniz, Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin karakteriyle kariyerinin zirvesine ulaştı.
 

yargı yargı dizisi ceylin pınar deniz final kanal d savcı pars savcı kaan urgancıoğlu