Yargı dizisi 2 hafta yok! Yargı yeni bölümü yayınlanmayacak! Yargı neden yok? Açıklama geldi

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi 2 hafta boyunca yayınlanmayacak. Dizinin 2 hafta boyunca neden yayınlanmayacağına dair Yargı'nın resmi sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı dizisi iki hafta izleyicilerden uzak kalacak. 

Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı ancak diziye kısa bir ara verilmesi nedeniyle 15. bölüm gecikmeli olarak ekrana gelecek. Yargı dizisinin 15. bölümü 9 Ocak 2021 akşamı ekrana gelecek.

Dizinin resmi sosyal medya hesabından “Sevgili izleyicilerimiz, her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz #Yargı'nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek…” açıklaması yapıldı.

BAŞROL KORONAVİRÜSE YAKALANDI
Bir süredir meslektaşı Yiğit Kirazcı ile birliktelik yaşayan Yargı'nın başrol oyuncusu Pınar Deniz koronavirüse yakalandı. Test sonuçları pozitif çıkan iki ünlü oyuncu, evde karantinaya girdi.

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?  Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

yargı yargı dizisi ceylin pınar deniz kaan urgancıoğlu kanal d yargı dizisi yok yargı yeni bölüm