Yalova'da kediyi öldürüp o anları sosyal medyaya yayınlayan yabancı uyruklu şahıslar infial yarattı

TAKİP ET

Yalova'da çekilen görüntüler kan dondurdu. Yabancı uyruklu 2 şahıs, parkta gördükleri kediyi acımasızca öldürüp o anları sosyal medyada yayınladılar. Tepkiler çığ gibi büyüyor.

Yalova'da insanlık adına büyük bir utanç yaşandı. Yabancı uyruklu 2 şahıs, Yalova Merkez'de bulunan bir parkta büyük bir vahşete imza attılar. Parkta kendi halinde dolaşan yavru kediyi tekmeleyerek öldüren şahıslar o anları videoya çekip sosyal medyada yayınladılar.

CAN ÇEKİŞİRKEN KAHKAKA ATTILAR
Küçük kedinin can cekiştiği anlarda kahkaları video kaydına giren şahıslara tepkiler çığ gibi büyüyor. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte binlerce tepki mesajı geldi.

Görüntüler buzlanarak verilmiştir:

YALOVA'YI TANINMAZ HALE GETİRDİLER
Görüntüler ilk olarak "No context yalova" isimli Twitter hesabında yayınlandı. Kan donduran video kaydının altına gelen bazı yorumlarda Yalova'da yaşayan vatandaşların tepkileri dikkat çekti:

Güneş battıktan sonra Yalova sahilde yürüyemez durumdayız senelerdir.
Evlerînîzî yabancılara satmadan, kîralamadan îyî düşünün artık! Malum devlet bu göç konusunda önlem almıyor. Insanlar yaşadığı yerin kıymetini bîlmezse böyle gelirler, yerleşirler ve gitmezler.

Görüntüler daha sonrasında Ekşi Sözlük internet sitesine taşındı. Burada bir Yalova'da yaşayan bir ekşi sözlük yazarının yorumları dikkat çekti:


CEZA KESİP AİLESİNE TESLİM ETTİLER
Yalova'da yerel yayın yapan Kent77 TV'nin iddiasına göre kediye eziyet ederek öldüren şahıslar 15 yaşında ve olay Ağustos ayında yaşandı.

Olayın ardından ceza kesilen şahıslar, ailelerine teslim edildi. 

yalova araplar yalova kedi kedi öldüren araplar yalova