Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümündeki hamam sahnesi tartışma yarattı

TAKİP ET

Yalı Çapkını adlı dizinin ilk bölümündeki hamam sahnesi tartışma konusu oldu. Hamamda gelin seçme sahnesinde oyuncu Beril Pozam'ın çıplak kaldığı anlar sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Afra Saraçoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Mert Ramazan Demir gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin ilk bölümündeki bir sahne dikkat çekti.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden uyarlanan Star TV'nin yeni dizisindeki hamam sahnesi tartışma konusu oldu.

HAMAMDA GELİN SEÇTİLER

Gelin seçmek için hamamda kızların havlularını çıkarıp inceleme yapılan anlarda kadın oyuncu Beril Bozam çırılçıplak kalıyor.

Dizide kadınların vücutlarına bakılarak gelin olarak seçilmesi izleyicilerin tepkisine neden oldu. Bazı izleyiciler ise sahneleri normal karşıladı ve eleştirileri abartı buldu.

Kısa sürede Twitter'da gündem olan sahne için "Ne gereksiz sahne 2022 yılında kimse hamamdan kız seçmiyor", "Kızlar artık böyle aşağılayıcı bir olaya izin vermez ne saçma sahne", "Kadınlar sanki malmış gibi sahnelerin çekildiği yeni bir dizi" yorumları yapıldı.

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

 

 

Yalı Çapkını hamam sahne çıplak