Yakışıklı gencin özel aracını kırdılar: "Hakkımı helal etmiyorum"

TAKİP ET

Aykırı gündeme getirmişti... Konuşma bozuklukları ve hareket etme kısıtlılığı nedeniyle kendisine "Alkollü, uyuşturucu kullanıyor" diyenlere tepki göstererek "Önyargılarınızı kaldırın" diyen Burak Duru isimli gencin özel aracını kırdılar. Video paylaşan Sarı, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Aykırı, sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olan ve konuşma bozukluğu ile hareket etme kısıtlılığı nedeniyle insanların kendisinden çekindiğini söyleyen Burak Duru isimli genci gündeme getirmişti.

İnsanların kendisine "Alkollü, uyuşturucu madde etkisinde" gibi ithamlarda bulunduğunu söyleyen Duru, "Engelli olduğum için insanlar benden korkuyor. Alkol içtiğimi, kötü bir şey yaptığımı zannediyor sesimden dolayı. Ama arkadaşlar beyin ameliyatı oldum ben. O yüzden benden korkmanıza gerek yok, benden çekinmenize gerek yok. Hepinizin başımın üstünde yeri var" demişti.

ÖZEL ARACINI KIRDILAR

Sosyal medyada "buraksaari" kullanıcı adıyla çektiği videoları yayınlayan Burak Duru, son paylaştığı videosunda özel aracını kırdıklarını söyledi.

Duru, videoda şu ifadeleri kullandı:

Arkadaşlar selamün aleyküm. Öncelikle şunu söylemek istiyorum; Şikayet ettiniz anladım, ban yedim anladım, uyuşturucu kullanıyor dediniz anladım, alkol içiyor dediniz anladım. Bu araba benim elim ayağım. El insaf ya, bu arabayı nasıl kırdınız. Yürüyemiyorum ben yürüyemiyorum. Yapana ben hakkımı helal etmiyorum" 

Burak Duru isimli gencin paylaştığı video şu şekilde:

@buraksaari #keşfet #keşfetteyizzz #hastalık #imtihan ♬ Duygusal Hüzünlü Fon Müziği - Güncel Paylaşımlar TV

Burak Duru