Yakın arkadaşının eski eşiyle evleniyor! Sema Bayraktar'dan Aycan Varış'a tepki

TAKİP ET

Kısmetse Olur yarışması ile adını duyuran Aycan Varış, yakın dostu Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk ile evleniyor. Bayraktar, "Burak'la Aycan'ı ben tanıştırdım. 10 gün önce Burak'ı evine alıp bana 'barışın' diye video attı, sonra da sevgili oldu" dedi.

Kısmetse Olur programıyla tanınan Aycan Varış, yakın arkadaşı Sema Bayraktar'ın eski eşi Burak Öztürk'ten Hakan Altun'un konserinde evlilik teklifi aldı. Aycan Varış'ın, yakın arkadaşının eski eşiyle evlenmesi tepki çekerken Sema Bayraktar ise Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak çarpıcı iddialarda bulundu.

"BURAK'I EVE ALIP BANA VİDEO ATTI"
Yayına telefonla bağlanan Sema Bayraktar, "Aycan'ı Burak'la iş yapsınlar diye ben tanıştırdım. 8 Ocak'ta Burak'ın numarasını ben attım ona. Nasıl benim eski kocam olduğunu bilmiyordu? Ekrandaki namuslu rollerini kessin diye konuşuyorum. 6 Şubat'ta Aycan benim eski eşimi evine alıp bana video atıyor 'bu adam seni çok seviyor' diye. 10 gün sonra sevgili oldu. 'Ben bir hata yaptım bu edepsizlik, hayasızlık. Aşık oldum' deyip otursun. Çok daha doğru olacak. Ben bilmiyordum, tanımıyordum demeye gerek yok. Ortada tıynetsiz bir durum var. O kendi karakterine yanlış yaptı sonra bana. 1 ay önce Aycan'la birlikte yemekteydik. Beni arayıp açıklama yapacakmış. Edepsizlik açıklanınca meşrulaşıyor mu? Allah mutluluklar versin" dedi.

Sema Bayraktar'ın ardından canlı yayına bağlanan Ayca Varış, Burak Öztürk'ü evine almadığını söyledi.

AYCAN VARIŞ KONUŞTU
Sosyal medya hesabından açıklama yaparak yakın arkadaşının eski eşiyle evlilik kararı aldığı yönündeki haberlere açıklık getiren Varış, şu ifadeleri kullandı: "Burak'la Sema evliyken ben onları tanımıyordum. Ne ekmeklerini yedim ne su içtim ne de ikisiyle aynı ortamda bulundum. Hiçbir şekilde tanımıyordum. Sema'yı tanıyorum çünkü küçük bir ortam var. Ortak arkadaşlarımız var ve aynı masaya da oturduk. Onun da Burak'ın da hayatına boşandıktan sonra bir sürü kişi girdi. Durumlar sizin bildiğiniz gibi değil. Bunları hepsi de belgeli kanıtlı."

Takipçisini yükseltmeye çalıştığı için bu durumu kullanıyor ama ben bununla ilgili daha fazla açıklama yapmayacağım. Çünkü ben kendimi biliyorum. Açıklanacak hiçbir şey yapmadım. Ne evli bir adamla birlikteyim ne de bir yuva yıktım. Bunu söylemek bile komik geliyor. Daha önce evlenmiş boşanmış, üstünden de 3-4 yıl geçmiş biriyle arkadaşlık yapıyorum. Hiç kimseden sakladığım bir şey değil daha çok yeni."

 

sema bayraktar aycan varış kısmetse olur yakın arkadaş eski eş evlilik