Yağmur Ün, hamile olduğunu söyleyince başrol olduğu filmin kadrosundan çıkarıldı

TAKİP ET

Oyuncu Yağmur Ün, hamile olduğunu söylemesinin ardından başrolünde bulunduğu Zevcat filminin kadrosundan çıkarıldı.

Cemal Hünal, Hande Subaşı, Ebrar Alya Demirbilek ve Yağmur Ün'ün kadrosunda yer aldığı Zevcat filmiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Oyuncu Yağmur Ün, nişanlısından hamile olması dizi setinde krize yol açtı. Hünal'ın darp sahnelerinden dolayı Ün ile oynamak istememesinin ardından başrol oyuncusu değiştirildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Cemal Hünal senaryo gereği beraber ağır darp sahneleri çekeceği Ün için "Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur" diyerek Ün ile oynamak istemediğini belirtti.

Yaşanan sıkıntının ardından filmin sete çıkış tarihi ertelenirken başrol oyuncusunun değiştirilmesine karar verildi. Başrol arayışının ardından Yağmur Ün'ün yerine Bahar Şahin'le anlaşıldı.

ZEVCAT FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Yapımcılığını İlter Aykaç ve Erol Akyürek'in üstlendiği Altayaz Production ve Kum Film imzalı film, girişimcilik kursunu yeni bitirmiş 'Bahar'ın hikayesini anlatıyor. Bahar, kendi atölyesini açma hayalleriyle yaşarken yolu evli ve çocuklu Kadir'le kesişiyor ve hayatını bambaşka bir hal alıyor. Senaryosunu Mert Selek ve Meryem Beyza Er'in birlikte kaleme aldığı "Zevcat" Amerika ve Türkiye'de vizyona girecek.

Mayıs ayında doktor sevgilisi Doğaç'tan evlilik teklifi alan Yağmur Ün, haziran ayında aile arasında bir tören yaparak nişanlandı.

Yağmur Ün başrol film Zevcat