Yağışın etkili olduğu Ankara'da A Haber ekibi, zeminin kuru olduğu bölgede sarı çizme giydi

TAKİP ET

İstanbul'un ardından Ankara'da da öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış ve fırtına etkili oldu. Hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ve sürücüler zor anlar yaşadı. Ankara'da ise sağanak yağış sırasında, A Haber ekiplerinin zeminin kuru olduğu bölgede çekim yaparken sarı çizme giymesi sosyal medyada gündem oldu, o anlar böyle kaydedildi.

Ankara’da öğleden sonra başlayan fırtına yağmur getirdi. Yağmur tüm şehri etkisi altına alırken, aniden başlayan sağanak yağış Başkent’in birçok ilçesinde etkili oldu.

Yağmurla birlikte yaşanan rüzgar görüş mesafesini büyük oranda etkilerken, sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler, araçlarıyla ilerlemekte güçlük çekerken, bazı araçlar ise yollarda kaldı. Birçok noktada su birikintileri oluştu, bazı yollar kısa sürede göle döndü.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, şiddetli fırtına ve sağanak nedeniyle Yenimahalle'deki bir inşaatta kolon devrilmesi sonucu yaralanan 3 kişiden birinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

ZEMİNİN KURU OLDUĞU BÖLGEDE SARI ÇİZME GİYİLDİ

Ankara'da etkili olan sağanak yağış esnasında, A Haber ekiplerinin zeminin kuru olduğu bölgede çekim yaparken sarı çizme giymesi sosyal medyada gündem oldu, o anlar böyle kaydedildi. Muhabir ve kameramanın selin olmadığı bölgede yağış varmış gibi sarı çizme giydiği görüldü. Bu durumu görüntüleyen vatandaşlar da muhabir ve kameramanı kendi telefonlarıyla kayıt altına aldı. 

ankara ahaber gündem yağış