Yabancı uyruklu şahıslar, "Sigara vermedi" diye vatandaşın kulağını kesti!

TAKİP ET

Bolu'da kendisinden sigara isteyen 4 kişilik yabancı uyruklu gruba olumsuz yanıt veren Uğur A. bıçaklı saldıraya uğradı. Saldırganlar tarafından kulağı kesilen Uğur A., yaşananlar sonrasında kekeme kaldığını söyledi. 

Bolu'da şok bir olay yaşandı. Uğur A. isimli genç, akşam saatlerinde dışarıda tek başına olduğu sırada yabancı oldukları öğrenilen 4 kişilik bir grup ile karşılaştı. Sigara isteyen yabancı uyruklu şahıslara olumsuz yanıt veren Uğur A. ile saldırganlar arasında arbede yaşandı.

SİGARA ALAMAYINCA KULAĞINI KESTİLER 
Yaşananları anlatan Uğur A. "Sanık olay akşamı yanında 3-4 arkadaşı ile yanıma geldi. Benden bir şey istediler ama ne istediklerini o an anlayamadım. Sonradan sigara isteğini anladım ve vermeyince cebinden bıçak çıkartarak sağ kulağımın arka kısmından kesti" dedi. 

Olayın yaşandığı gün karakola giderek saldırganlar hakkında şikayette bulunan genç, kendisine saldıran Irak uyruklu Muhyeddin Elmuhammed'den şikayetçi oldu.

TUTUKSUZ YARGILANAN SALDIRGAN: BERAATİMİ İSTİYORUM
Iraklı Muhyeddin Elmuhammed ise tutuksuz yargılandığı 1. Bolu Ağır Ceza Mahkemesinde kendisine yöneltilen "gece vakti silahla yağma" suçlamasını reddetti. Saldırıya uğradığını söyleyen Uğur A.'yı tanımadığını öne süren Muhyeddin Elmuhhammed, "Ben tavuk işletmesinde çalışıyorum. Geceleri çalışır sabahları yatan kişiyim. Benden şikayetçi olan kişiyi de ilk defa duruşmada görüyorum. Aynı mahallede oturduğumuzu bile bilmiyordum. Suçsuzum beraatımı istiyorum" dedi.

OLAY SONRASI KEKEME KALDI
Olay günü yaşadıkları ile dehşete kapıldığını dile getiren Uğur A. , psikolojisinin bozulduğunu ve olay sonrası travma sebebiyle konuşma bozukluğu yaşamaya başlaması nedeniyle tedavisinin sürdüğünü belirtti.

kulak bolu yabancı uyruklu sigara ırak kavga saldırı sığınmacı