Wout Weghorst'tan Beşiktaş itirafı: Özlüyorum

TAKİP ET

Hollandalı golcü Wout Weghorst, Beşiktaş'tan ayrılıp Manchester United'a transfer olmasının ardından açıklamalarda bulundu. Beşiktaş taraftarlarına mesaj gönderen Weghorst, Siyah Beyazlı ekipte inanılmaz bir zaman geçirdiğini ve taraftarları özlediğini söyledi.

Beşiktaş'ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Hollandalı golcü Wout Weghorst, devre arasında Manchester United'dan teklif almış ve takımdan ayrılmıştı.

Weghorst, Manchester United'a transfer olmasının ardından Tivibu Spor'a yaptığı açıklamalarda önemli bir itirafta bulundu.

Siyah-beyazlı taraftarlara mesaj gönderen Wout Weghorst, "Beşiktaş taraftarlarına dürüst olmam gerekirse, orada inanılmaz bir zaman geçirdim. Bir anda takımdan ayrıldım, onlarla konuşma şansım olmadı. Onları özlüyorum, orada harika zaman geçirdim" dedi.

"HEPSİNİ ÖZLÜYORUM"

30 yaşındaki Hollandalı golcü ayrıca "Bana davranışları gönüldendi, hepsini özlüyorum. Burası harika bir kulüp. Manchester United dünyadaki en büyük kulüplerden biri. Türkiye'yi terk etmek için gerçekten iyi bir nedenim vardı. Umarım bunu herkes anlamıştır" ifadelerini kullandı.

Weghorst, bu sezon Beşiktaş ve Manchester United'da toplam 41 maçta forma giydi ve 11 gol, 7 asistlik katkı sağladı. Weghorst, Beşiktaş'ta 18 maçta 8 gol 4 asist yapmıştı.

Wout Weghorst Beşiktaş