WhatsApp yeni özelliğini yayınladı, Beta sürümde ortaya çıktı!

TAKİP ET

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özelliğini Android için yeni beta sürümde yayınladı. Özellikle birlikte kullanıcılar fotoğraf ve videolarda çizim yapabilecek.

WhatsApp, Android için yeni bir güncelleme yayınlayarak beta sürümü 2.22.7.1'e yükseltti. Firmanın son sürümünde yeni bir özellikte ortaya çıktı.

Mesajlaşma servisi WhatsApp, kullanıcıların bir kalem yardımıyla resimlere ve videolara çizim yapmasını sağlayacak bir işlevi düzenliyor. Mevcut kaleme ek olarak WhatsApp, iki yeni kalemi daha bu işleve entegre edecek.

GÖRÜNTÜ BULANIKLAŞTIRMA
WhatsApp’ın test ettiği bir diğer özellik ise görüntü bulanıklaştırma. Daha önce bu işlevin iOS’a geleceği ortaya çıkmıştı ve artık Android için de çalışmalar var.

Bunun yanı sıra bir diğer test aşamasındaki özellik ise WhatsApp masaüstü sürümünde. Buna göre, artık sohbet balonları daha koyu yeşil olacak ve karanlık mod gelecek.

WhatsApp, yeni çizim araçlarını gelecekteki bir güncellemede yayınlamayı planlıyor. Bu özellik geliştirilme aşamasında olduğu için beta test kullanıcıları tarafından kullanılamıyor.

whatsapp beta özellik sürüm yeni özellik güncelleme mesajlaşma çizim video fotoğraf