Volkan Demirel ve Erol Bulut kasap dükkanı açtı

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Erol Bulut ve Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Demirel, İstanbul Acarkent'te kasap dükkanı açtı.

Mart ayının son günlerinde Fenerbahçe ile yolları ayrılan teknik direktör Erol Bulut ile Fenerbahçe yardımcı antrenörü Volkan Demirel, İstanbul Acarkent'te kasap dükkanı açtı. Restoran bölümünün olmadığı ifade edilen dükkanda et tutkunlarına yönelik ürünler sattığı belirtildi.

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Bulut, iyi anlaştığı eski yardımcısı Volkan Demirel ile Acarkent'te bir kasap dükkanı açtı. Üstündağ, “O artık kasap! Ortağı da tanıdık: Volkan Demirel…” diyen Üstündağ’ın yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe’de teknik direktör olarak sezon sonunu göremeyen Erol Bulut sektör değiştirdi. O şimdi küçük esnaf Bulut, Fenerbahçe’de yardımcılığını yapan Volkan Demirel’le birlikte Acarkent’te kasap dükkanı açtı. ‘Bir Kasap’ ismiyle hizmet veren dükkanın restoran bölümü yok.

Ancak et tutkunlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak ürünler mevcut. Özellikle Amerikan usulü ‘T’bone steak’ler hazırlayan dükkanın şimdiden hatırı sayılır bir müşteri kitlesi oluşmuş durumda…”

 

volkan demirel erol bulut fenerbahçe kasap