Volkan Demirel, Süper Lig'in favorisini açıkladı: "Transferleriyle, taraftarıyla Beşiktaş bir adım önde!"

TAKİP ET

Fenerbahçe'deki görevinden ayrıldıktan sonra yorumculuk yapmaya başlayan Volkan Demirel, Beşiktaş hakkında övgü dolu sözler kullandı. Demirel, " Havasıyla, stadıyla, transferleriyle, taraftarlarıyla, Beşiktaş rakiplerinden bir adım önde" dedi.

Volkan Demirel,Fatih Karagümrük'ü 1-0 mağlup eden Beşiktaş hakkında övgü dolu sözler kullandı. Siyah Beyazlı takımın favori olduğunu açıklayan Demirel, "İlk hafta da söyledim. Havasıyla, stadıyla, transferleriyle, taraftarlarıyla, Beşiktaş rakiplerinden bir adım önde görünüyor" ifadelerini kullandı.

YABANCI KURALI
Yabancı kuralı hakkında Demirel, "Teknik direktörler baskı altında verdikleri kararlarda bile düşünerek hareket etmek zorunda kalacak. Türk mü, yerli mi? Sakatlanırsa ne olacak? Yabancı mı sakatlanacak, Türk oyuncu mu sakatlanacak. Teknik direktörlerimizin işi çok zor. Bugün herkesin düşündüğü Alex'in çıkıp Necip'in girme nedeni de buydu. Bir telaş, kafa karışıklığı olduğunu gördük kenarda" diye konuştu.

Beşiktaş'ı ligin favorisi olduğunu ifade eden Demirel, "Beşiktaş, ilk hafta da söyledim. Havasıyla, stadıyla, transferleriyle, taraftarıyla lige hazır olmasıyla rakiplerinden bir adım önde görünüyor. Bence hakemler Beşiktaş'ı yanılttı 3 Türk oyuncu sahada kalması gerekiyor diyerek" diye konuştu.

volkan demirel süper lig beşiktaş futbol fenerbahçe spor