Volkan Demirel'e Fenerbahçe taraftarından sert tepki

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi Volkan Demirel'in Hande Sümertaş ile fotoğraf taraftarın tepkisine neden oldu. Sarı Lacivertli taraftarlar Demirel'e sosyal medyadan çok sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve kalecisi Volkan Demirel, Galatasaray Futbol A Takım Medya Koordinatörlüğü görevinden ayrıldıktan sonra beIN Sports'ta işe başlayan Hande Sümertaş ile paylaştığı fotoğraf nedeniyle tepki çekti.

Yayıncı kuruluşta çalıştığı dönem boyunca Galatasaray lehine yayınlar yapıldığı iddiasıyla Fenerbahçe taraftarı tarafından eleştirilen Sümertaş'ın Volkan Demirel'le fotoğrafı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

İlk paylaşımı Hande Sümertaş, “Belated birthday celebration” (Gecikmiş doğum günü kutlaması) diye yazarak, Demirel ile doğum günü pastalı bir pozu paylaştı. Sümertaş, paylaşıma Volkan Demirel’i de etiketledi. Demirel de bu paylaşımı kendi hesabından takipçileriyle paylaştı.

Volkan Demirel'in Hande Sümertaş'la çektirdiği fotoğrafı hesabından paylaşmasının ardından sarı-lacivertli taraftarlar çok öfkelenirken, efsane kaleci için ağır ifadeler kullanıldı. Taraftarlar, "Yazıklar olsun" diyerek Demirel'e yüklenirken bir kısım taraftar da eski kalecinin artık Fenerbahçe efsanesi olmadığını belirtti.

volkan demirel fenerbahçe taraftar hande sümertaş galatasaray