Voleybolcu Hande Baladın'dan Survivor açıklaması: "Çok korkutuyor"

TAKİP ET

Eczacıbaşı'da forma giyen Milli voleybolcu Hande Baladın, TV8'de yayınlanan Survivor yarışması hakkında konuştu. O Ses Türkiye'ye katılan Baladın, Survivor'un kendisine göre olmadığını söyledi.

Eczacıbaşı ve A Milli Takım'da forma diyen voleybolcu Hande Baladın, Acun Ilıcalı'nın kanalında yayımlanan Survivor programı hakkında konuştu.

Milliyet'e röportaj veren Baladın, Galatasaray'da bir sezon kiralık forma giydiği dönemin kendisine çok katkısı olduğunu söyledi.

"Kiralık sözleşmem zaten bir seneydi" diyen Baladın, "Daha sonra Eczacıbaşı’na geri dönecektim. Galatasaray’da geçirdiğim sezon benim adıma çok yararlıydı. Çünkü en iyi performanslarımdan birini ortaya koyduğum sezondu. Kariyerim adına da dönüm noktalarından biriydi diyebilirim o bir sezon için. Orada aralıksız oynayarak ve sorumluluk alarak kendime çok şey kattım" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR İTİRAFI
Kendisine sorulan "Simge ile iyi bir ikilisiniz. O Ses Türkiye’de izledik sizi. Daha sonraki dönemde Survivor’da da görebilir miyiz?" sorusuna 24 yaşındaki voleybolcu, "Şu anda görünen farklı bir projemiz yok ikili olarak. Ancak her an her şey çıkabiliyor. Ama şunu kesin olarak söyleyebilirim. Survivor’da yapamam ben. Böcekler beni çok korkutuyor. Bu yüzden o şartlarda yaşayamam " yorumunda bulundu.

Hande Baladın sosyal medyada çok vakit geçirmesiyle de ilgili konuştu. Kendisini destekleyen insanların mesajlarını gördüğünü ancak hepsine cevap veremediğini söyleyen milli voleybolcu, "Çok aktif kullandığımı düşünmüyorum, ama bu yönde tepkiler alıyorum. O anda neyi beğeniyorsam onları paylaşmaktan keyif alıyorum ve şu bir gerçek ki sosyal medyada büyük bir destek görüyoruz. Her mesaja cevap veremesem de yaptığım paylaşımlarla beni destekleyenlerle iletişim halinde kalmaya çalışıyorum" dedi.

milli voleybolcu voleybol hande baladın survivor