"Virüsten Ölmeyi Bekliyorum"

TAKİP ET

İstanbul'da 'evde kal' çağrılarına uymayıp park ve mesire alanlarında vakit geçiren insanların çokluğu adeta şaşkına çevirdi.Esenyurt'ta sosyal mesafa kuralını hiçe sayıp arkadaşlarıyla oturan bir vatandaşın sözleri ise yok artık dedirtecek cinsten.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında devlet yetkililerinin sürekli olarak yaptığı 'evde kal' çağrılarına kulak asmayan vatandaşlar hala durumun ciddiyetinin farkında değil.

İstanbul Esenyurt'ta arkadaşlarıyla bir park alanında oturan bir vatandaş hem sosyal mesafe kuralını hiçe saydı, hem de 'virüsten ölmeyi bekliyorum' diyerek adeta şok etti.

Dünyanın heryerinde koronavirüsle amansız bir mücadele sürerken, bu durumu hiç umursamayan insanların varlığı da hiç azımsanmayacak kadar fazla.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da her toplantıda üstüne basarak söylediği temas ve sosyal mesafe kuralı herkes için olmazsa olmaz hale gelmiş durumda.Buna rağmen İtanbul Esenyurt'ta bir parkta arkadaşlarıyla çay içen vatandaş da bu kuralı çiğneyenlerden sadece biri.

"VİRÜSTEN ÖLMEYİ BEKLİYORUM"
Kendisine mikrofon uzatılan vatandaşın sözleri adeta pes dedirtti. Neden dışarıda olduğu sorulan vatandaş;" “Evde oturmaktan çok sıkıldım. Bizde günümüzü bekliyoruz virüs kapıp ne zaman öleceğiz diye. Virüsten ölelim ne yapalım. Evde otursak da dışarı çıksak da bu virüse yakalanıyor. Bizde onun için dışarıya çıkıyoruz” diye konuştu.

sosyal mesafe sosyal mesafe cezası sosyal mesafe kuralı sosyal mesafe nedir sosyal mesafeyi koruyalım virüsten ölmeyi bekliyorum