Vedat Milor: Pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum

TAKİP ET

Kürşat Ayvatoğlu'nun ifadesinde 'Kokain değil pudra şekeri çektim' savunmasından sonra ünlü gurme Vedat Milor'dan "40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum" açıklaması geldi.

Ünlü gurme ve gastronomi yazarı Vedat Milor, lüks arabada kokain kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu'nun "Pudra şekeriydi" savunmasına ilişkin "Utandıran itiraf: 40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum" dedi.

Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yapan Vedat Milor, "Utandıran itiraf: 40 senedir yemekle içli dışlı olmama rağmen pudra şekerinin burundan tüketilebildiğini bilmiyordum. Restoran eleştirmenliğinde eksilerim birikmeye ve artılarımın önüne geçmeye başladı." ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Merkezi'nde büro personeli olarak çalıştığı açıklanan Ayvatoğlu, aracında uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınmış, sonra da serbest bırakılmıştı. Ayvatoğlu, savunmasında "Kokain değil, pudra şekeriydi" demişti.

vedat milör pudra şekeri