Uyuşturucu Baronu Cemal Nayir koronavirüsten öldü

TAKİP ET

Türkiye'deki önemli uyuşturucu baronları arasında gösterilen Cemal Nayir, koronavirüsten hayatını kaybetti. 2004 yılında silahlı saldırıya uğrayan Nayir, tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

Uyuşturucu kaçakçası Cemal Nayir, Covid-19'a yakalandıktan bir süre sonra hastaneye kaldırıldı. Durumu ağırlaşan Nayir hayatını kaybetti. Nayir'i ailesi geçtiğimiz günlerde toğrağa verdi. 

Türkiye'nin önde gelen uyuşturucu kaçakçıları arasında gösterilen Nayir, geçmişte ortağı Urfi Çetinkaya tarafından pusuya düşürülmüştü.

ZIRH DELİCİ MERMİLER KULLANILDI
Nayır'ın tekerlekli sandalyaye mahkum olmasına neden olan olayın İstanbul Emniyeti'nin "Son Tango" operasyonu olduğu iddia ediliyor. Çetinkaya, ihbarcının Nayır olduğunu belirledikten, zırh delici mermiler ve otomatik silahlarla saldırı düzenletti.

2004 yılında İstanbul Esenler'de yaşanan saldırı sonucunda ağır yaralanan Cemal Nayir, uzun bir süre hastanede kaldı. 4 kurşunla vurulan Nayir tekerlekli sandalyeye mahkum kaldı. 

Sedat Peker: Eski AK Partili vekil Feyzi İşbaşaran'ı darp ettirdim


Saldırıyı düzenlettiren eski ortağı Urfi Çetinkaya Nayir'i ispiyonculukla suçlayacaktı. 

EVİNDE GÖZETİM ALTINA ALINMIŞTI
Şişli'de, 2019 yılında seyir halindeki bir araca yapılan ve bir kişinin ölümü, bir kişinin de yaralandığı olayına Cemal Nayır'ın ismi de karışmıştı. Saldırıyı azmettirdiği gerekçesiyle Nayır ile tetikçi olduğu belirtilen 2 şahıs yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Tutukluluk "ev hapsine" çevrilmişti. 

AK Parti'de Sedat Peker telaşı!



ZİNDAŞTİ İHBAR ETMİŞTİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin de aralarında bulunduğu sanıklar hakkındaki iddianamesine göre; Zindaşti 24 Eylül 2007’de Büyükçekmece’de 77 kilo eroin operasyonunda tutuklandı. Zindaşti eski suç ortağı Cemal Nayır ve Parvis Kashavarz Omarabadi’yi ihbar etti. Zindaşti, 21 Ekim 2010’da FETÖ’cü firari Ergenekon savcısı Zekeriya Öz’e ‘Terazi’ kod adıyla ifade vermiş, o dönem tutuklu olan Cemal Nayır’ın 1 milyon dolar rüşvetle serbest kalacağını iddia etmişti. 

zindaşti cemal nayır cemal nayır kimdir urfi çetinkaya urfi çetinkaya kimdir