Üst kat komşularının sesinden rahatsız olan adamın çektiği görüntüler

TAKİP ET

Üst kat komşularının çıkardığı seslerden bunaldı, çektiği video viral oldu: "Bahçeye koysan yaşayamazlar, bahçedeki hayvanlar bunlardan rahatsız olur."

Apartman hayatının en büyük sorunlarından biri, üst katta oturan daire sakinlerinin özellikle geç vakitlerde çıkardıkları gürültü.

Alt katta oturan insanlar için her zaman büyük problem olan bu duruma , sosyal medyada içerik üreticisi olan Fatih Bank çektiği video ile çözüm bulmaya çalıştı.

Söz konusu görüntülerde yaşanan problemleri uygulamalı olarak anlatan Bank, kaydettiği görüntülerle dikkat çekmeyi başardı.

ÇOCUKLU AİLELERE MESAJ

Önce çocuklu ailelerin yaşattıkları sıkıntılardan bahseden şahıs, durumu anlatırken, en sık karşılaştığı cevaplardan çarpıcı örnekler verdi.

Bunlardan bazıları şöyle; "Çocuktur, çocuğa dur diyemezsin, sus diyemezsin"

SIRA ANNE BABALARA GELDİ

Çocukların ardından sözü  yetişkinlere getiren Bank, geç saatlerde evde yürüyüş şekillerine dikkat etmeyenlere sert sözlerle yüklendi.

Bunun yanında geç saatte açılan elektrik süpürgesi, zamansız hareket ettirilen yemek masası, yine geç saatte ev içinde bağıra çağıra konuşmak gibi olumsuz durumların örnekleri de videoda uygulamalı olarak verildi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

@fatihbnk #fatihbank #evlat #anne #baba #insanlar ♬ orijinal ses - Fatih Bank

 

üst kat komşusu için çekilen video fatih bank