Ünal Çetin: "Vekaleti AK Partili başkana bırakıyorum"

TAKİP ET

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, AK Partili Meclis üyesinin kızının nikahını kıymak için istediği vekaleti vereceğini açıkladı. Çetin, "Ben de memnuniyetle diyerek, hatta çok da güzel olur diyerek, konuyla ilgili kendisine vekaleti bıraktım." ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Çetin, başkanlık koltuğunu bir süreliğine AKP'li Atalay'a bıraktı. Türk siyasetindeki gerginliğin bir kenara bırakılması gerektiğini, birlik ve beraberliğin sağlanması için bu adımların atılmasının önemli olduğunu ifade eden Çetin, "Gökçeada'da Türkiye'de olması gereken şeyler bizi onore ediyor" diyor

Çanakkale Gündem'den Tunahan Ünsal'ın haberine göre, 15 Temmuz günü resmen Gökçeada Belediye Başkanvekili olan AKP'li Nuran Atalay, 16 Temmuz günü kızının nikahını Belediye Başkanvekili olarak kıyacağı belirtildi.

Atalay'ın 16 Temmuz tarihine kadar Başkanvekilliği görevini yürüteceği belirterek şunları söyledi: Gökçeada’da, genel anlamda Türkiye’de olması gereken şeyler bizleri onore ediyor. Birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz” "

FARKLILIKLARIMIZ ZENGİNLİKLERİMİZ

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin konuyla, “Gökçeada gibi küçük, siyaset yaptığımız bir yerde, amacımız Gökçeada’daki yaşayan herkese, siyasi farklılıkları gözetmeksizin, hizmet verebilmektir.

Siyasi farklılıklarımız bizim zenginliklerimiz. AK Partili Meclis Üyemiz Nuran Atalay, yaklaşık 1 ay önce, 16 Temmuz günü kızının nikahının olacağını, vekaleti kendisine bırakıp bırakmayacağım ile ilgili bir teklifle geldi. Kendi kızının nikahını kendisinin kıyma istediğini belirtti.

"KENDİSİNE VEKALETİ BIRAKTIM"

Ben de memnuniyetle diyerek, hatta çok da güzel olur diyerek, konuyla ilgili kendisine vekaleti bıraktım. Bu da ülkemizdeki siyasi gerginlik noktasında çok önemliydi. Kendisini o makamda görmüş olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti dile getiririm” dedi.

ünal çetin gökçeada