Umman'da bir fotoğrafçı, sele kapılan iki çocuğu kurtardı: Ödüllendirildi

TAKİP ET

Umman'da Ali bin Nasser Al-Wardi isimli fotoğrafçı, sele kapılan 2 çocuğun hayatını kurtardı. Sel sularına atlayarak çocukları akıntıdan çıkaran Al-Wardi, ülkede adeta kahraman ilan edildi. Devlet kurumları, Al-Wardi'ye ödül verdi.

Umman’ın Bahla kasabasında 2 çocuk, şiddetli yağışlar nedeniyle oluşan sele kapıldı. O esnada olay yerinde bulunan fotoğrafçı Ali bin Nasser Al-Wardi, suya atlayarak boğulmak üzere olan 2 çocuğun hayatını kurtardı.

Çocukların kurtarıldığı anların görüntüsünün yayılmasının ardından Al-Wardi adeta halk kahramanı ilan edildi. Umman Sivil Savunma ve Ambulans Otoritesi (CDAA) Başkanı Salim bin Yahya Al Hinai, Al-Wardi'ye ödül verdi.

Al-Wardi'ye teşekkür eden Al Hinai, "Bu büyük insani görevi yerine getirirken gösterdiği kahramanca rolü ve profesyonelliğini takdir ediyor, bu çocukları kurtarmak için yaptığı fedakarlıklardan dolayı kendisiyle gurur duyuyorum" dedi.

SOSYAL MEDYADA MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ
Sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen görüntülerde akıntıya kapılan çocukları kurtarmaya çalışan fotoğrafçıya çevredeki vatandaşların da halatla yardım etmeye çalıştığı görüldü.

İşte o anlar:

sel umman fotoğrafçı sele kapılan çocuklar kahraman