Ümit Özdağ: "Taciz videoları çeken kaçaklar yakında 'Niye böyle giyiniyorsunuz' diye saldıracak"

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türk kadınlarını gizlice videoya çekip paylaşan kaçaklarla ilgili konuştu. Özdağ, "Şu anda taciz videoları çeken kaçaklar yakında kadınlarımıza 'Neden böyle giyiniyorsunuz' diye saldıracak" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet TV'de, Cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Büyüksipahi'nin sorularını yanıtladı.

Özdağ, Türk kadınlarını gizlice videoya alarak sosyal medyada paylaşan kaçaklarla ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Özdağ, "Şu anda taciz videoları çeken kaçaklar yakında "Neden böyle giyiniyorsunuz" diyerek kadınlarımıza saldıracak" dedi.

Ümit Özdağ, şu ifadeleri kullandı:
"Sokaklarda Türk kadınlarının videolarını çekip paylaşanlar yarın ne yapacak biliyor musunuz? 'Neden böyle giyiniyorsun?' diyecekler. Ben buradan feminist gruplara çağrıda bulunuyorum. Gelsinler, partimize destek olsunlar.

Biz Türk insanının yaşam hakkını ve istediği gibi yaşama hakkını savunuyoruz. Hiç kimse hiç kimseye karışamayaz. Özellikle Afganistan'dan Pakistan'dan gelecek, burada bana nasıl giyineceğimi, kızımın, eşimin, arkadaşımın, annemin nasıl giyineceğini söyleyecek. Sana ne. Ama bu Türkiye'deki kültürel yapıyı değiştirecek."

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI
Mevcut iki ittifak var. Bu iki ittifakın da içinde olmayız. Muhalefete Mansur Yavaş'ı aday gösterin dedik. Çünkü Mansur Yavaş'ın arkasında büyük bir halk desteği var. Biz bunu 7 Nisan'da söyledik ancak bu süreç içinde gördük ki CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın aday olmasını istemiyor. Türkiye yeniden Ekmeleddin vakası yaşamaya doğru gidiyor. Zafer Partisi'ne oy verme kararı almış birçok AKP'li Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini söylüyor.

Mansur Bey'in gerekçesini tartışmıyorum sadece tespit ediyorum. Bağımsız aday olsa bile kazanır. Bu noktada ne yazık ki CHP'den büyük bir direnç geliyor. Biz Zafer Partisi olarak Mansur Bey'in aday olması konusunda ısrar gösteriyoruz. CHP aday göstermezse biz Mansur Bey'e teklif götürürüz. Kemal Bey'e sesleniyorum; siz aday olup lütfen Erdoğan'a can suyu vermeyin. Biz Zafer Partisi olarak Akşener'in Millet İttifak'ından ayrılarak bizimle beraber Mansur Yavaş'ı desteklemesini talep ediyoruz. İYİ Parti'nin de Mansur Bey'i desteklediğini biliyorum"

ümit özdağ taciz türkiye kaçak video afgan pakistan