Ümit Özdağ: "Sığınmacı ve kaçakları İçişleri Bakanı olarak yollayacağım"

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından sığınmacı ve kaçaklar hakkında dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CHP Gençlik Kolları, duvarları "Suriyeliler gidecek" yazısıyla boyamıştı. CHP'nin bu hamlesine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" dedi.

Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin."

İYİ PARTİLİ İBRAHİM ÖZKAN'DAN AÇIKLAMA

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Ümit Özdağ, büyük ihtimalle İçişleri Bakanı olarak ilan edilecek" dedi.

Özkan, şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Ümit Özdağ bugün saat 11:00 de Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na destek vereceğini açıklayacak. Büyük ihtimalle İçişleri Bakanı olarak ilan edilecek."

Ümit Özdağ Sığınmacı İçişleri Bakanı