Ümit Özdağ: "Mansur Bey, Türk Milleti'ni üzdünüz! Size duyulan güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yoktu."

TAKİP ET

Ümit Özdağ: "Ne yazık ki Mansur Yavaş esas bağlılığının Atatürk'e değil Kılıçdaroğlu'na olduğunu gösterdi. Bu yüzden dün yaptığımız talebi geri çekiyoruz. Size duyulan güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yoktu."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a adaylık çağrısının ardından daha önce de Yavaş'ın adaylığını gündeme getiren Ümit Özdağ, Mansur Yavaş'ın aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni açıklamalarda bulundu.

Ümit Özdağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

"Ne yazık ki Mansur Yavaş esas bağlılığının Atatürk’e değil Kılıçdaroğlu’na olduğunu gösterdi. Bu yüzden dün yaptığımız talebi geri çekiyoruz. Size duyulan güvene bu şekilde ihanet etmeye hakkınız yoktu." dedi.