Ümit Özdağ'ın ikinci tur kararını açıklayacağı tarih belli oldu

TAKİP ET

Siyaset gündeminde Sinan Oğan yer alıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Oğan'ın bugün açıklayacağı ikinci tur kararı öncesi açıklama yaptı. Özdağ, partisinin ikinci tur kararını 23 Mayıs'ta açıklayacaklarını belirtti.

Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek ikinci tur seçim yarışı öncesi, dikkatler Sinan Oğan'a yönelmiş durumda.

Sinan Oğan, bugün saat 17.00'de yapacağı basın açıklamasıyla ikinci tura ilişkin kararını açıklayacağını duyurdu. Bu açıklama, siyasi çevrelerde merakla bekleniyor.

Hürriyet gazetesinin iktidara yakın bir yazarı olan Abdulkadir Selvi, köşe yazısında Sinan Oğan'ın ikinci turda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirtti.

Bu iddianın ardından Halk TV, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı arayarak Selvi'nin yazısını sordu. Özdağ, konuyla ilgili yorum yapamayacağını ancak Sinan Oğan'ın bugün açıklama yapacağını ifade etti. Özdağ ayrıca, parti olarak yarın sabah saat 11.00 civarında Zafer Partisi Genel Merkezi'nde bir açıklama yapacaklarını ve hangi adayı desteklediklerini kamuoyuna duyuracaklarını belirtti. Özdağ, kamuoyunun da bildiği gibi ATA İttifakı'nın dağıldığını sözlerine ekledi.

Ümit Özdağ