Ümit Özdağ'ın 'bilgisayar' iddiasına TBMM'den açıklama

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak TBMM'deki milletvekillerinin bilgisayarlarının yenilendiğini iddia etti. Özdağ'ın açıklamasına TBMM Başkanlığı'ndan yalanlama geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Meclis'teki vekillerin bilgisayarlarının değiştirildiğini iddia etti.

TBMM BAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA
Meclis Başkanlığı, Özdağ'ın iddiası üzerine açıklama yaptı. Özdağ'ı yalanlayan TBMM Başkanlığı,  tüm vekillerin bilgisayarlarının yenilenmesinin söz konusu olmadığını açıkladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Sayın milletvekillerimizin bilgisayarları, re’sen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Nitekim, Sayın Ümit Özdağ’ın bilgisayarı da, kendisinin 20/12/2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir.”

ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?
Özdağ, "Günaydın Türk halkı, işte, çarşıda, pazarda, kahvede, okulda her nerede iseniz. Bu sabah TBMM’de basın toplantısı İçin odama geldim. Bilgisayarım değiştirilmiş. 600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş.İnsanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama. Halka porsiyon küçült derken bu yapılmaz" ifadelerini kullandı.

tbmm meclis milletvekili ümit özdağ vekil zafer partisi bilgisayar ekonomi halk