Ümit Özdağ: "Hatay'a gerekirse dağlardan gireceğiz, ama yine de gireceğiz"

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Hatay'a girişinin engellenmesiyle ilgili katıldığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Özdağ, Hatay'a dağlardan da olsa gireceklerini söyledi.

Zafer Partisi Lideri Ümit Özdağ‘ın, Hatay’a girişine izin verilmedi. Konuya ilişkin Tele1 canlı yayına katılan Özdağ, “Geri adım atmayacağız. Eğer bu yasağı kaldırmazlarsa Hatay’a dağlardan gireriz” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamalarda bulundu.

Yasağın kaldırılmaması halinde Hatay’a dağlardan gireceklerini söyleyen Özdağ, “Yedi bin yıllık Türk yurduna 700 bin Suriyeli giriyor Zafer Partililer giremiyor. Hadi oradan. Biz geri adım atmayacağız. Türk kamuoyu önünde açık söylüyorum. Eğer bu yasağı kaldırmazlarsa Hatay’a dağlardan gireriz. Hiç kimse de engelleyemez” diye konuştu.

"SÜLEYMAN KİTABIMI YASAKLATMA"
Özdağ, kendisi için “Uluslararası istihbarat örgütlerinin maşası” ifadelerini kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da yanıt verdi. Özdağ şunları söyledi:

“Süleyman Soylu’nun başında olduğu Emniyet Genel Müdürlüğü’ndeki İstihbarat dairesine 15 Temmuz’dan sonra alınan bütün polis istihbaratçılarının zorunlu okuma kitabı, Profesör Doktor Ümit Özdağ’ın ‘İstihbarat Teorisi’ kitabıdır. O kitabı okumayan polisler alınmadı. Bu da Süleyman Soylu denilen adama kapak olsun. Süleyman kitabı da yasaklama çocuklar bir şey öğrensin.”

Ümit Özdağ'a Jandarma engeli: Hatay'a girilmesine izin verilmedi

Batuhan Çolak yazdı: Çocuk anneler ve elimizden giden bir şehir: Hatay Gerçekleri

ümit özdağ hatay ümit özdağ hataya girişler