Ümit Özdağ'dan Süleyman Soylu hamlesi! Manevi tazminat davası açtı

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik hakaretleri üzerine harekete geçti. Özdağ, Bakan Soylu'ya manevi tazminat davası açtı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun canlı yayında ağır hakaretler etmesi üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan hamle geldi.

Soylu, Özdağ için "Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" demişti.

Bu sözler sonrasında Özdağ, bakanlığın önüne gidip "Süleyman, senden korkan senin gibi olsun. Ya özür dile ya bu iş birimiz ölene kadar devam edecek" demişti. 

Zafer Partisi'nden yapılan açıklamada, Ümit Özdağ'ın Soylu hakkında manevi tazminat davası açtığı belirtildi.

"HAYVANLAR İÇİN MAMA ALINACAK"
Açıklamada şöyle denildi:
"AİHS ve Anayasa çerçevesinde bir partinin Genel Başkanı sıfatıyla, siyasi bir kişilik olarak düşüncelerini ifade etmiş olmasından dolayı, kamuoyu önünde kişiliğine saldırılmış ve küçük düşürülmeye çalışılmıştır. Bu sebeple Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından, manevi tazminat davası açılmıştır. Davanın kazanılması durumunda, sokak hayvanları için mama alınarak barınaklara dağıtılacaktır."

ümit özdağ süleyman soylu tazminat davası dava tazminat