Ümit Özdağ'dan HDP'li olduğunu söyleyen şahsa çarpıcı cevap

TAKİP ET

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, HDP'ye oy verdiğini aynı zamanda da HDP Meclis Üyesi olduğunu belirten bir şahısla ilginç bir diyalog yaşadı. Özdağ, "HDP'yi saf dışı bırakırsanız kazanamazsınız" diyen şahsa; "Türkiye'nin birliğine düşman olan her siyaset, bizim rakibimiz değil, düşmanımızdır." şeklinde cevap verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sokakta partilileri ile yürüdüğü sırada HDP'li olduğunu söyleyen bir şahısla ilginç bir diyalog yaşadı. HDP'li vatandaş, HDP olmadan seçimi kazanamayacaklarını Özdağ'a söylerken, Özdağ'dan da net bir tavırla karşılık geldi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yaptığı çağrıların birçoğunda HDP ile birlik olunmaması gerektiğini ifade ederek, HDP'nin PKK destekçisi olduğunu söyledi.

"HDP'Yİ SAF DIŞI BIRAKIRSANIZ KAZANAMAZSINIZ"

Özdağ ile HDP'li vatandaşın arasında yaşanan polemik kameralara yansıdı. HDP'li vatandaş, "HDP'yi saf dışı bırakırsanız kazanamazsınız. Ben HDP'liyim AK Parti'nin kazanmaması için elimden geleni yapıyorum. HDP'de Meclis üyesiyim" dedi.

"BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL DÜŞMANIMIZDIR"

HDP'li vatandaşa karşılık veren Özdağ, "Türkiye'nin birliğine düşman olan her siyaset, bizim rakibimiz değil, düşmanımızdır. AKP'nin son 20 yılda balon gibi şişirerek, Türk siyaseti için sözde kurtarıcı ilan ettiği PKK işbirlikçisi HDP de bizim düşmanımızdır. Türk Milleti'nin kaderini HDP tahakkümüne terk eden haindir" ifadelerini kullandı.

"DAHA ÖNCE ATATÜRK'TEN NEFRET EDİYORDUM"

HDP'li vatandaş ise karşılık olarak, "Daha önce Atatürk'ten nefret ediyordum. AK Parti yüzünden şu anda çok seviyorum" dedi.

Özdağ da vatandaşın bu sözlerine "Bak gördün mü biz Atatürk'ü hep sevdik, sen geçmişte sevmemişsin" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

 

ümit özdağ hdp atatürk çelenk vatandaş tartışma diyalog