Ümit Erdim, "2 bin 500 lira arabamın mazotuna yetmez" diyen gelin adayı Çiğdem'den helallik istedi

TAKİP ET

Oyuncu Ümit Erdim, yıllar önce katıldığı evlilik programında yaptığı "2 bin 500 lira arabamın mazotuna yetmez" açıklamasıyla gündem olan Çiğdem'den helallik istedi.

Oyuncu Ümit Erdim, yıllar önce Evleneceksen Gel programında "2 bin 500 lira maaş benim arabamın mazotuma yetmez" diyen Çiğdem isimli kadının videosunu paylaştı.

Arabasına aldığı yakıtın 2 bin 530 lira tuttuğunu söyleyen Erdim, videoyu paylaşarak akaryakıta gelen zamları eleştirdi.

Çiğdem isimli gelin adayından helallik isteyen Erdim, "Seninle de çok dalga geçmiştik, hakkını helal et abla. Pazar günü arabanın deposunu 2.530 liraya doldurdum" ifadelerini kullandı.

YILLAR SONRA GÜNDEME GELDİ
Show TV’de sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği 'Evleneceksen Gel' adlı evlilik programı, yayınlandığı döneme damga vuran programlardan biri oldu. Programdaki gelin adayı Çiğdem, kendisiyle evlenmek isteyen bir damat adayının maaşını düşük bulmuştu.

Yaptığı konuşmayla fenomen olan gelin adayı Çiğdem, kendisine talip olan damat adayına şu sözleri söylemişti:

"2.5 milyar maaşla bana bakabileceğini aklın kesiyor mu? Ben masraflı bir kadınım. Aksesuarıma çok düşkünüm. Yaşantı tarzım çok farklı. 2.5 milyar maaş benim aracımın mazotuna sanmıyorum yetebileceğini…"

 

 

ümit erdim gelin adayı çiğdem akaryakıt motorin zam